Reprezentanţii TVR au oferit detalii despre cum va arăta scena Festivalului Cerbul de Aur 2019, ce se va desfăşura în Piaţa Sfatului din Braşov, în perioada 22-25 august.

Ediţia 2019 va fi una strălucitoare, cu o scenă “inundată” de sute de metri pătraţi de ecrane LED, adaptată, la fel ca grafica, profilului şi conţinutului tuturor show-urilor pop, rock sau de folclor.

Artiştii prezenţi la Cerbul de Aur 2019, concurenţi sau invitaţi, vor urca pe o scenă de 800 metri pătraţi, cu 400 metri pătraţi ecrane de LED – echivalentul a 1.000 de televizoare – şi cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnică.

O scenă cu un concept clasic, pentru un eveniment cu clasă şi de tradiţie cum e Cerbul de Aur, dar care se poate transforma rapid pentru a fi în ton cu show-ul fiecărui artist în parte, se arată în comunicatul transmis de TVR.

„Sunt mândru să lucrez din nou la acest amplu proiect, care e mereu o provocare pentru mine.

Dacă anul trecut ediţia jubiliară a Cerbului de Aur s-a desfăşurat pe o scenă impresionantă, în acest an vrem să surprindem din nou spectatorii din Braşov şi telespectatorii din faţa micilor ecrane“, spune arhitectul Petre Ţalea, cel care semnează scenografia Festivalului.

Ce artişti vor cânta pe scena de la Cerbul de Aur 2019

Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Ştefan Bănică jr şi Irina Rimes.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22-25 august.

Pentru cele patru zile ale evenimentului – 22-25 august – organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei.

Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

Lasă un răspuns