Andreea Balan se afla iar implicata intr-un mare scandal, dar de data aceasta cu tatal sau. Sandel Balan se foloseste de numele fiicei sale in promovarea unor nume noi in muzica romaneasca.

Andreea Balan si Keo au aflat, din intamplare, ca se afla pe marele afis al Fetivalului Callatis 2010. Aceasta aparitie urma a fi facuta benevol, din cauza crizei.

Problema mare este ca Andreea si Keo nu si-au dat acordul ca vor participa la acest festival, iar numele lor pe afisul publicitar a fost ideea tatalui blondei, Sandel Balan.

Andreea Balan a luat atitudine si a discutat cu organizatorii evenimentului explicandu-le ca la mijloc este vorba de o neintelegere si ca ea nu poate face acest lucru. Daca ar canta gratis, Andreea ar trebui sa isi plateasca dansatorii din buzunarul propriu, lucru cam imposibil pentru artista.

""

Sandel Balan i-a mai dat batai de cap fiicei sale si in trecut cand a fost acuzat ca il plateste fara a-i aduce si contractele de rigoare, iar in nenumarate randuri i-a folosit numele pentru a-si promova trupe necunoscute la diverse evenimente.

Aceste incidente ii creeaza adevarate probleme Andreei Balan al carei program de concerte este stabilit de Music Management, echipa care o impresariaza de cativa ani.

In perioada 12-15 August 2010 are loc in Portul Turistic Mangalia cea de-a douasprezecea editie a Festivalului Callatis.

Imaginea din acest an a festivalului este Luminita Anghel. Tinand cont de actuala situatie economica, artista a facut un apel la colegii de breasla de a participa la "Festivalul de la Mangalia – Callatis 2010" fara a li se plati un onorariu. "Cred in solidaritatea colegilor mei de breasla, in aceasta perioada grea pe care o traversam cu totii, de a ni se alatura in aceasta lupta de a salva una dintre putinele forme importante de exprimare artistica nationala care este Festivalul de la Mangalia – Callatis." a declarat artista.

""

Sandel Balan (foto centru)

Lasă un răspuns