Patru bărbaţi şi două femei au fost ucişi miercuri într-un bar dintr-o suburbie a oraşului Mexico, după ce un grup de persoane neidentificate a deschis focul asupra clienţilor, potrivit autorităţilor judiciare mexicane.
 Atacul a avut loc în Nezahualcoyotl, un cartier situat în estul oraşului Mexico, recunoscut pentru numărul mare de traficanţi de droguri.

Potrivit martorilor, mai multe persoane înarmate au intrat în acest bar, unul dintre ei strigând "La pământ!", şi au deschis focul în direcţia unei mese.

Alte două persoane au fost rănite.

În Acapulco (sud), poliţia a găsit miercuri într-o casă cadavrele a cinci persoane, executate, dintre care trei femei, un copil şi un bărbat, potrivit autorităţilor locale. O fetiţă în vârstă de trei ani a fost doar rănită. Poliţia a fost alertată de către vecinii care au auzit împuşcăturile.

Începând cu 2006, confruntările între cartelurile de droguri, precum şi ofensiva militară declanşată în acelaşi an de către preşedintele Felipe Calderon, au dus la moartea a peste 50.000 de persoane.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns