Violeta Babliuc şi Bianca Drăguşanu au făcut schimb de "amabilităţi" cand au stat faţă in faţă, joi seara. Ele se vor mai infrunta o dată şi azi, la concursul sexy-vampiriţelor.

Bianca Dragusanu şi Violeta Babliuc, fosta şi actuala iubită a lui Cătălin Botezatu, au stat faţă în faţă, joi seara, la “Un show păcătos” (Antena 1) şi au schimbat câteva replici acide.

“Nu vreau să se facă comparaţie între mine şi Bianca. Suntem două persoane total diferite”, a spus Violeta, iar Bianca a replicat: “Eu m-am resemnat, oricum nu am ce să pierd”. În altă ordine de idei, Bote a dezvăluit că, deja, Violeta s-a mutat cu el în casă şi spune că nu-i pasă de ce zice Bianca. “Nu mă interesează ce declară Bianca despre ea, pentru că eu ştiu mai bine ce va ajunge”, a afirmat Bote.

Cele două blonde se vor mai înfrunta o dată şi azi, la concursul “Cea mai sexy vampiriţă”, din clubul Le Gaga din Bucureşti, iar din juriu nu va lipsi chiar Bote, care va trebui să opteze din nou între Violeta, tânăra pe care a ales-o la show-ul “Burlacul”, şi Bianca.

Bote: «Am avut femei mai frumoase decât Pamela»

“Am văzut-o prima dată pe Pamela Anderson în urmă cu zece ani, în SUA. Mă bucur că a venit în România şi că românii şi-au clătit ochii cu formele ei voluptuoase. Eu pot spune doar că am avut femei mult mai frumoase decât Pamela. Oricum, eu o apreciez pentru că are o vârstă, şi cu toate acestea arată excelent, are mult sex-appeal. Vorba aceea: «Găina bătrână face supa bună»”, ne-a spus Cătălin.

""""

Lasă un răspuns