Pe data de 4 noiembrie 2011 se va desfasura  “SANDER VAN DOORN – ELEVE11 Album World Tour 2011” by Xteria [www.xteria.ro] @ Arenele Romane.


Artistii inscrisi in lineup-ul pentru evenimentul de vineri sunt in pregatiri, punandu-si la punct ultimele detalii si modificari ale tracklist-ului si nu numai.

Vineri, party-ul va incepe de la ora 22:00, cu Jetro la pupitru, care va pune sangele in miscare pentru urmatoarele 60 de minute,  incalzind atmosfera.

Dupa ora 23:00 warm-up-ul va trece la un alt nivel, si pentru doua ore, Radion 6,  conational si coleg de breasla cu invitatul Xteria, Sander van Doorn, ne va pregati pentru momentul serii, motivul pentru care acest eveniment are loc, si anume … Sander van Doorn va performa in fata publicului roman, pentru promovarea celui mai nou album al sau, ELEVE11.

Sander van Doorn este  reprezentantul de seama in line-up-ul celebrelor petreceri SENSATION din 2011. Daca anul trecut romanii au fost dezamagiti si nu au putut avea parte de aceasta extravaganta petrecere la Bucuresti, iata ca Xteria ne aduce o parte din esenta SENSATION WHITE.

Cel mai recent album lansat de Sander  van  Doorn intitulat “Eleve11”, profita de o promovare speciala, ducand in jurul lumii un proiect finalizat anul acesta. La compunerea albumului au contribuit artisti precum  Carol Lee cu care a realizat  “Love Is Darkness” piesa de  inceput a promovarii  albului, piesa  “Rolling the Dice” colaborare reusita  cu Nadia Ali si Sidney Samson, piese care au fuzionat cu stilul lui SvD , rezultand un blend exceptional.  Din tracklist-ul albumului se observa  piesele care  au primit un suport puternic din partea publicului, dar una din cele unsprezece, “Koko”, luata in calcul foarte serios, si clasandu-se pe primul loc in topul vanzarilor, cu un sound care iti atrage atentia,  primind cu usurinta titulatura de imn universal al distractiei in fata unor boxe imense cu multi wati putere, piesa cu care Armin van Buuren a extaziat publicul roman, cu nu mai mult de doua saptamani in urma.

Dupa o prestatie in forta a lui Sander, ne trebuie o continuare energica si euforica pentru a duce petrecerea pana in zori. Preluand mix-ul la un bpm ridicat, Snatt & Vix au pus la punct, ca de obicei, un playlist care nu va lasa vreun petrecaret neatins de colectia  trance si progressive, piese cu care acest gen muzical si-a stabilit standardele melodice.

Dupa cum ne-a marturisit deja, Sander van Doorn de abia asteapta ziua de vineri, 4 Noiembrie 2011, sa soseasca in Romania si sa conduca cu mandrie masina Xteria (vezi poza din atasamente), sa incerce cateva mancaruri din bucataria traditionala romaneasca dar mai ales sa incinga atmosfera cu muzica sa electrizanta si sa petreca nebuneste impreuna toti cei care vor veni la evenimentul Xteria!

Asadar, exista toate ingredientele pentru un eveniment reusit din toate punctele de vedere, line-up de exceptie, organizare & productie scenica de ultima ora, muzica buna si nu in ultimul rand, un public de exceptie, ca la toate evenimentele Xteria.

Biletele pentru eveniment se pot cumpara in avans la pretul de 45 lei din urmatoarele puncte de vanzare:  www.myticket.ro, Diverta, www.blt.ro, www.biletoo.ro, Magazin Unirea si Victoria (parter), librariile Adevarul si M. Eminescu, Statia de Metrou Unirii 1, www.bilete.ro si din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, reteaua Eventim prin magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pewww.eventim.ro

Bilete in seara evenimentului se pot cumpara si la intrare la pretul de 65 lei.

Pentru mai multe detalii, termeni si conditii vizitati www.xteria.ro

Partenerii acestui eveniment sunt: Radio 21, Music Channel, Click!, Sapte Seri, Urban.ro, Port.ro, Zile si Nopti, BeatNights.ro, Nights.ro, NEXTParty.ro, Cocor Media Channel, Cocor, Beatfactor.ro, RegieLive.ro, Spard Team, Apropo.ro, Starlight Hotels, Anyplace.ro, Best-Event.ro, iConcert.ro, Ro.Tillate.com, TranceRomania.com, ZOOM TV, TranceArena.ro,FotoClubbing.ro, Wide Screen Media, ViataLaServiciu.ro, Zamolxis, Metropotam.ro

Lasă un răspuns