Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare", care va avea marea premieră în această toamnă la postul Acasă, îl duce pe fiul ei, Zsolt, la cursuri de echitaţie în fiecare săptămână.

""

Micuţului Zsolt îi place foarte mult să se plimbe cu calul, de aceea actriţa îl duce periodic la un club de echitaţie.

"Pe fiul meu îl duc la călărie de la 1 an şi 6 luni. De două ori pe săptămână mergem într-un parc din apropierea locuinţei noastre, unde e un club de echitaţie. Doar atunci când plouă sau e foarte cald nu merge la călărie. Îi place foarte mult şi mereu abia aşteaptă să ajungă la căluţ şi să se plimbe cu el. Nici nu ţine căpăstrul, stă ca un împărat", povesteşte Nicoleta Luciu.

Chiar şi acasă Zsolt poate face plimbări cu poneiul, pentru că are unul de jucărie primit cadou de la mătuşa lui. "Sora mea, Iuliana, i-a făcut cadou un cal de lemn cu care face ture prin casă. De altfel, ne-am gândit să vizităm o fermă de animale de pe lângă Bucureşti pentru ca fiul nostru să poată vedea îndeaproape mai multe animale", spune vedeta Acasă.

Telespectatorii o pot vedea pe Nicoleta Luciu din această toamnă, pe postul Acasă, în telenovela "Iubire şi onoare", unde va interpreta rolul Sorayei, a doua soţie a unui arab bogat, pe nume Aziz (Augustin Viziru).


Lasă un răspuns