Lungmetrajul "Ghost Rider 2" va fi filmat în 3D. Proiectul are titlul provizoriu "Ghost Rider: Spirit of Vengeance".

Actorul american Nicolas Cage a precizat, la sfârşitul lunii iulie, într-un interviu acordat postului MTV News, că pelicula, care este continuarea "Ghost Rider", va fi filmată în România şi că speră că aceasta va conţine cel puţin o scenă în care Vânătorul de Fantome (Ghost Rider) îşi va conduce motocicleta până la poarta de intrare în castelul Bran.

Filmul "Ghost Rider", lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

""

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer’s Apprentice", a avut premiera în România pe 30 iulie.

Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

De altfel, unchiul lui Nicolas Cage, Francis Ford Coppola a filmat şi el în România, în 2005 şi 2006, lungmetrajul "Tinereţe fără tinereţe", după o nuvelă de Mircea Eliade.

 

Lasă un răspuns