Vocea de aur a Greciei, Αlkistis Protopsalti, revine la Bucureşti pe 30 martie

 

Vocea de aur a Greciei, Alkistis Protopsalti, revine la București, la Sala Radio, pe 30 martie. Cu o carieră fulminantă de aproape 5 decenii (28 de albume, toate Discuri de Aur sau de Platină, sute de concerte și colaborări absolut legendare) Alkistis Protopsalti se bucură de recunoaștere internațională.

Popularitatea sa a propulsat-o și-n sfera politică: pentru o scurtă perioadă a ocupat funcția de Secretar de Stat în Ministerul Turismului în Grecia. Biletele, cu prețuri începând de la 180 de lei, sunt disponibile pe VIVA.

Muzică. O prezență uriașă a scenei muzicale grecești, cu o carieră care se întinde pe aproape 5 decenii, Alkistis Protopsalti a lansat 28 de albume, toate Discuri de Aur sau Platină, și a colaborat cu unii dintre cei mai importanți artiști și orchestre din lume, nume sonore precum Orchestra Simfonică din PragaBoston Pops, Goran Bregović, Mario Reyes (Gypsy Kings) sau Tito Puente. Printre piesele cu care și-a cucerit fanii se numără arhicunoscutul cântec popular Venzinadiko, o evocare nostalgică a oamenilor și locurilor din cartierul omonim din Pireu, Ederleziversiunea greacă, înregistrată alături de Goran Bregović, a piesei sale cu No Smoking Orchestra de pe coloana sonoră a filmului „Time of the Gypsies” (1988) regizat de Emir Kusturica, sau Ta LaikaAlkistis Protopsalti fascinează cu timbrul puternic, interpretarea expresivă și intensitatea de neegalat a showurilor sale live. Și-a dezvoltat un stil muzical unic, puternic „colorat”, îmbinând elemente ale muzicii tradiționale grecești cu influențe poprock actuale, dar a și experimentat multe alte genuri, dovadă coveruri precum Ola Auta Pou Fovamai (Nickelback – How you remind me) sau Pame Havai (Tanya Stephens – It‘s a Pity). „Îmi place să încerc lucruri noi, nu-mi place să mă simt prea confortabil cu ceea ce știu și nici nu-mi place să mă repet tot timpul”, recunoaște ea.

Cariera politică. Popularitatea sa a propulsat-o și-n arena politică: pentru o scurtă perioadă de timp, Marea Doamnă a Cântecului Grecesc a servit drept Secretar de Stat în Ministerul Turismului, în timpul cabinetului primei femei Prim-Ministru din istoria țării, Vassiliki Thanou. Cu toate acestea, Alkistis Protopsalti recunoaște că muzica e pasiunea sa adevărată și că politica nu e ceva de luat în calcul pe termen lung „Am muzică în sânge, nu politica. Pentru mine, viața mea, visul meu, sufletul meu este muzica”.

Pe scenele lumii. A cântat la Ceremonia de Închidere a Jocurilor Olimpice din 2004 de la Atena, precum și la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Naționale Special Olympics din același oraș, în 2011. Să port Flăcăra Olimpică a fost o experiență unică, care m-a mișcat profund. Îmi venea literalmente să zbor!”, spune artista. Și nu s-a limitat la atât: Alkistis Protopsalti a purtat flacăra muzicii grecești în unele dintre cele mai faimoase săli de spectacol din lume, incluzând iconicele Radio City Music Hall și Muzeul Metropolitan din New York, sau spectaculosul Oraș Interzis din Beijing, performanță cu care nu foarte mulți artiști se pot lăuda (printre ei, compozitorul și pianistul grec Yanni, Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras).

Vocea Greciei. O promotoare înflăcărată a elenismului, Alkistis Protopsalti crede cu pasiune că muzica greacă poate fascina pe oricine, în ciuda faptului că limba nu e populară pe plan mondial: „Visul meu este să transmit limba și cultura greacă prin cântecele mele, prin muzica marilor noștri compozitori Mikis Theodorakis, Manos Hadjidakis, Stavros Xarchakos, Nikos Antipas, Stephanos Korkolis și mulți alții. Îmi face o mare bucurie să pot răspândi limba greacă în locuri care nu știu să vorbească greacă”. După turnee în Australia, SUA, Marea Britanie, Egipt, Belgia, Germania, Franța, Danemarca, Spania, Israel, Canada, Cuba, Cipru, Țările de Jos, Portugalia, Rusia, Suedia și China, un lucru care i s-a părut uimitor este modul în care elenismul „pătrunde” sufletele. „Este ca un cal troian, dar unul bun. Îi inspiră pe oameni să viziteze Grecia, aprinzându-le interesul pentru limba greacă și Grecia antică.”

 

Înapoi în România. Alkistis Protopsalti nu se află la prima întâlnire cu publicul din România  – a fost întotdeauna apreciată aici, iar concertele sale, precum cel din iulie 2013, în cadrul festivalului „Bucharest International Jazz Competition & Festival” s-au bucurat de un real succes. Anul acesta, turneu său mondial include, în afară de București, destinații precum Londra, Bruxelles, New York, Chicago, Baltimore sau Boston. Pe 30 martie 2023, la Sala Radio, Alkistis Protopsalti, alături de talentații săi colegi de scenă, vor oferi publicului român o modalitate perfectă de a explora muzica și cultura Greciei cu cele mai frumoase melodii din vastul său repertoriu. Biletele, cu prețuri începând de la 180 lei sunt disponibile pe VIVAEvenimentul este organizat de No Sound.

 

https://www.vivabilet.ro/bilete/muzica/alkistis-protopsalti-live-in-bucharest/

https://www.facebook.com/AlkistisProtopsalti

https://www.instagram.com/alkistisprotopsalti/?hl=en

https://open.spotify.com/artist/514w90CKIw9w84Zh3NSNyA?si=n13dLPi1TJ-M_hDckH2y6w

Turneu: Cel ce Gandeste Singur – Tudor Gheorghe 2023

“Am terminat un spectacol şi deja mă gândesc la altul. Trebuie să-mi termin gândurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.
BILETE aici 

Va asteptam cu o noua PREMIERA, „CEL CE GANDESTE SINGUR”, unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. “De aceasta data Veti vedea un spectacol cu poezii reprezentative ale lui Tudor Arghezi. Spectacolul va fi de o varietate și tematica și ritmică si melodică deosebita”- Tudor Gheorghe.

Sala Palatului, București, Strada Ion Câmpineanu, nr. 28, marți, 28 martie, ora 19:00.
Casa de Cultură a Sindicatelor, Râmnicu Vâlcea, strada Tudor Vladimirescu 125, vineri, 24 martie, ora 19:30.
Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Ploiesti, B-dul. Republicii, nr. 65, Ploiești, vineri, 31 martie, ora 19:00.
Cinema Independenta, Târgoviște, Unnamed Road, Târgoviște 137395, luni, 3 aprilie, ora 19:00.
Casa de Cultura a Sindicatelor, Pitesti, Piata Vasile Milea, miercuri, 5 aprilie, ora 19:00.
Teatrul Regina Maria, Oradea, piata Regele Ferdinand nr. 4-6, luni, 24 aprilie, ora 19:00.
Casa de Cultura a Sindicatelor, Zalău, Strada 9 Mai nr. 2, miercuri, 26 aprilie, ora 19:00.
Filarmonica de Stat Arad, Arad, Piața George Enescu 1, marți, 2 mai, ora 19:00.
Sala Capitol Timisoara, Timisoara, Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2, miercuri, 3 mai, ora 19:00.
Palatul Culturii, Targu Mures, str. George Enescu, vineri, 5 mai, ora 19:00.
Sala Auditorium Maximum , Cluj-Napoca, Strada Mihail Kogălniceanu 5, luni, 8 mai, ora 19:00.
Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia, Alba Iulia, Str. M.Viteazul, 31, marți, 9 mai, ora 19:00.
Casa de Cultura a Sindicatelor, Galati, Str. Brailei, nr. 134, sâmbătă, 20 mai, ora 19:00.
Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, Constanța, Bulevardul Ferdinand, nr. 56, miercuri, 24 mai, ora 19:00.

Reguli de acces:

–   ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

–   DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

–   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

–   după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

–   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indifferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!

–   Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  

Omara Portuondo canta pe 17 iunie 2023, la Sala Palatului din Bucuresti

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. Omara Portuondo Peláez este o cântăreață și dansatoare cubaneză. Membru fondator al popularului grup vocal Cuarteto d’Aida, Portuondo a colaborat cu mulți muzicieni importanți cubanezi de-a lungul lungii sale cariere, printre care Julio Gutiérrez, Juanito Márquez și Chucho Valdés.
Omara Portuondo vine din Cuba iar pe scena a urcat prima data in 1950. In cei peste 70 de ani de activitate, artist a lansat 38 de materiale de studio. Cunoscuta mai ales pentru reinterpretarea genului Bolero, Omara a abordat de-a lungul timpului si Guaracha, Cancion sau Jazz, colaborand cu artisti reprezentativi ai genului precum Julio Gutierrez, Juanito Marquez asau Chucho Valdes.

Artista a facut parte si din celebrul Buena Vista Social Club, un ansamblu de muzicieni cubanezi a carui baze au fost puse la mijlocul anilor ’90.

Omara se numara printre vocile remarcabile ale continentului Sud American, fiind unul dintre cei mai importanti artisti ce au promovat muzica Cubei peste tot in lume.
Biletele au urmatoarele preturi:
– earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 299 lei, Cat A 229 lei, Cat B 179 lei, Cat C 129 lei,
– presale: VIP 319 lei, Cat A 249 lei, Cat B 199 lei, Cat C 149 lei
– la acces: VIP 350 lei, Cat A 280 lei, Cat B 220 lei, Cat C 170 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, cu Paypal, carduri de tichete culturale UP, Edenred si Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing  si poate activa dinamic pricing.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Depeche Mode lanseaza albumul „Memento Mori”, titlu premonitoriu care a fost ales înainte de decesul lui Andy Fletcher, colegul lui Dave Gahan şi Martin Gore

Depeche Mode va lansa vineri albumul "Memento Mori" - VIDEO

 

Depeche Mode va lansa vineri albumul „Memento Mori”, titlu premonitoriu care a fost ales înainte de decesul lui Andy Fletcher, colegul lui Dave Gahan şi Martin Gore.

Acest al 15-lea album de studio se înscrie în lunia discurilor marcate de destin. La fel ca albumul „Closer” (1980), al doilea şi ultimul al grupului Joy Division, cu o fotografie a unor statui funerare pe copertă, alegere făcută înainte de sinuciderea solistului Ian Curtis.

Decesul lui Fletcher „a stabilit într-un fel titlul albumului”, mărturisea Martin Gore pentru AFP în octombrie. „Credem că este totuşi un titlu bun, după moartea sa, părea potrivit”.

Nu este un secret că „Fletch”, aşa cum era cunoscut, care a murit la vârsta de 60 de ani în mai 2022 din cauza unei boli vasculare rare, nu a fost piesa muzicală majoră din arhitectura sonoră a lui Depeche Mode. Dar acest membru fondator a fost legătura dintre cei doi lideri, Dave Gahan şi Martin Gore, care erau cunoscuţi pentru faptul că nu erau cei mai mari prieteni.

„Fletch” era „acela care venea la mine şi îmi spunea: ‘Ştii, Martin nu vrea să facă asta sau cealaltă. Dintr-o dată, el nu mai este acum aici, iar eu şi Martin va trebui să vorbim între noi”, a dezvăluit David Gahan pentru cotidianul francez Le Figaro.

„În timpul realizării discului, Martin mi-a spus: „E ciudat, am impresia că găsesc un frate bătrân pe care l-aş fi pierdut din vedere de mult”. A trebuit să comunicăm din nou şi cred că asta şi-a pus amprenta pe acest disc”, continuă interpretul textelor şi al muzicii lui Gore. Care mai compune uneori şi câteva titluri, ca pe „Memento Mori”, unul dintre cele mai reuşite albume ale trupei.

Anumite titluri ale pieselor acestui album capătă un ecou amuzant în raport cu dinamica grupului. Precum „My favorite stranger”, o piesă electro semnată Gore şi Richard Butler (liderul grupului Psychedelic Furs). Care s-ar putea referi astfel la Gahan şi Gore (amândoi în vârstă de 60 de ani), dar distanţaţi. Chiar dacă în cântec, naratorul vorbeşte despre acest celălalt pe care îl vede în fiecare zi în oglindă.

Şi albumul se încheie cu „Speak to me”, semnat de Gahan şi de alţi colaboratori, fiind unul dintre cele două melodii (discul are 12 în total) care nu a fost compusă de Gore.

„Ghosts again” face trimitere la sufletul lui „Fletch”, dispărut înainte de finalizarea discului.

„Memento Mori” conţine texturi sumbre, chiar dacă albumul a fost înregistrat în studiourile din California. Dar acest diamant negru cu reflexe pop şi electro nu este deprimant.

Formaţia britanică Depeche Mode revine la Bucureşti pe 26 iulie. Concertul face parte din turneul mondial „Memento Mori” şi va avea loc la Arena Naţională, în cadrul unul eveniment organizat de Emagic.

NEVERSEA 2023

Festival, soare și un milion de amintiri care să te facă să aștepți cu nerăbdare următoarea vară.

Alok, Don Diablo, Morten, SOFI TUKKER, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania sunt primii artiști anunțati pentru mainstage-ul Neversea 2023.

Scena ARK prezintă în această vară cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, trip-hop și dubstep: Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziții, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Rava, Șatra B.E.N.Z., Specii și Yny Sebi.

NEVERSEA Festival te așteaptă să retrăiești visul celei mai mari petreceri de pe malul Mării Negre, unde apusurile de neuitat, vibrația valurilor și muzica artiștilor preferați se împletesc în experiența pe care trebuie să o trăiești. Următoarea aventură de 4 zile va avea loc pe Neversea Beach în Constanța, România, pe 6-9 iulie 2023.

One festival. One Summer. A million memories. A million new reasons to look forward to the next summer.

Neversea Festival awaits your return at the biggest party on the Black Sea Shore. A 4-day adventure filled with sunrises, fun, music and your best friends, all happening on the Neversea Beach în Constanța, România, on 6-9 July 2023.

Noua Premiera „Cel ce Gandeste Singur” – Tudor Gheorghe

Va asteptam in 28 MARTIE la Sala Palatului, cu o noua PREMIERA, „CEL CE GANDESTE SINGUR”, unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra si Grupul vocal Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. Melodiile acestui concert au ca suport poezia marelui poet roman, Tudor Arghezi.
Spectacolul va fi de o varietate și tematica și ritmică si melodică deosebita iar orchestratia dirijorului Marius Hristescu, va fi cu totul aparte.

Am terminat un spectacol şi deja mă gândesc la altul. Trebuie să-mi termin gândurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

Reguli de acces:

– ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

– DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

– vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare,

– după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

– accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

– CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indiferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!

– Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

– Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!!

Rockstadt Extreme Fest 2023

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

 

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără:
ARCH ENEMY,
HEILUNG,
AMORPHIS,
THERION,
LIONHEART,
SPECTRAL WOUND,
ALLOCHIRIA,
MESSUGAH,
DROPKICK MURPHYS,
ANTHRAX,
IN FLAMES,
ARCHITECTS,
EPICA,
AVATAR,
TRIPTYKON,
MARDUK,
ZEAL & ARDOR,
SACRED REICH,
THE OCEAN,
IMPALED NAZARENE,
IMPERIAL TRIUMPHANT,
VILLAGERS OF IOANNINA CITY,
HEIROT,
MISTHYRMING,
EMPLOYED TO SERVE,
INFEST,
TRIVIUM,
ALESTORM,
OBITUARY,
DYING FETUS,
WHILE SHE SLEEPS,
MIDNIGHT,
DEICIDE,
MAYHEM,
PERTURBATOR,
KNOCKED LOOSE,
IGORRR,
I AM MORBID,
GAEREA,
HANGMAN’S CHAIR,
SLEEP TOKEN,
GUTALAX.
AGNOSTIC FRONT

Soulfly

Legion of the Damned

Deez Nuts

The Acacia Strain

EYEHATEGOD

HIEROPHANT

MESSA

Within Destruction

Spectacolele cu drag queens iau amploare in Romania: Baga Chipz, unul dintre cei mai faimosi drag queens din Marea Britanie vine cu un show incendiar la Bucuresti

Este pentru prima oara cand un drag queen din cadrul faimoasei francize TV Ru Paul‘s Drag Race vine in Romania

Baga Chipz, unul dintre cei mai faimosi drag queens din Marea Britanie, finalist al celebrului show Ru Paul‘s Drag Race UK vs The World vine pentru prima oara in Romania, in cadrul unui live show incendiar care va avea loc pe 22 aprilie, in Q club, cel mai mare club gay din Romania.  Este pentru prima oara cand un drag queen din cadrul faimoasei francize TV Ru Paul‘s Drag Race, vine in Romania. Biletele pornesc de la 120 lei si pot fi achizitionate din reteaua vivabilet.ro, cu un pre-sale de 100 lei pentru primele doua saptamani. Evenimentul este organizat de Hype Events.

De altfel in ultimii ani spectacolele cu drag queens din Romania au luat amploare, in special in Capitala, acolo unde petrecerile de profil atrag mii de fani ai spectacolelor de acest gen in cluburile din Bucuresti.

Baga Chipz pe numele sau real Leo Loren, are o cariera de entertainer de succes de peste 10 ani, timp in care a cucerit Marea Britanie nu doar cu vocea sa si talentul artistic, ci si cu umorul sau molipsitor. Baga Chipz a jucat in filme, spectacole de teatru, seriale online si TV, printre care si Ackley Bridge un popular serial britanic difuzat pe posturile de televiziune din Marea Britanie. Baga Chipz a dobandit faima internationala dupa ce a fost finalist in cadrul Ru Paul‘s Drag Race UK vs The World.

RuPaul’s Drag Race, una dintre cele mai populare si premiate emisiuni de tip reality show din lume

Cu o istorie de aproape 15 ani, Ru Paul’s Drag Race este una dintre cele mai populare si vizionate emisiuni TV de reality show din lume. Ajunsa la sezonul cu numarul 15, emisiunea a inspirat serialele spin-off RuPaul’s Drag U, RuPaul’s Drag Race All Stars si RuPaul’s Secret Celebrity Drag RaceRuPaul’s Drag Race: Untucked, dar si numeroase francize internationale, inclusiv versiuni britanice, australiane si din Noua Zeelanda gazduite de RuPaul, cel mai faimos drag queen din lume. 

Emisiunea de televiziune i-a adus gazdei sale RuPaul opt premii Emmy consecutive, din 2016 pana in 2022, pentru rolul sau, iar productia in sine a fost premiata cu un Primetime Emmy de patru ori consecutiv intre 2018 si 2021 si a fost nominalizata la patru premii Critics’ Choice Television, inclusiv pentru cel mai bun serial de tip Reality Show.

RuPaul, inclus in top 100 cei mai influenti oameni din lume de catre revista Time

RuPaul, pe numele sau real, RuPaul Andre Charles, s-a nascut pe 17 noiembrie 1960 in San DiegoCalifornia, in SUA. RuPaul este un drag queen, actor, model, cantaret si personalitate de televiziune americana. Din 2009, a produs si gazduit RuPaul‘s Drag Race, propria sa emisiune de tip Reality Show, pentru care a primit opt premii Emmy Awards. RuPaul este considerat cel mai de succes drag queen din lume. In 2017, a fost inclus in lista anuala a revistei Time 100 a celor mai influenti oameni din lume, iar in 2019, revista Fortune a mentionat ca RuPaul este cel mai faimos drag queen din lume. RuPaul a obtinut faima internationala ca drag queen prin lansarea single-ului sau de debut „Supermodel (You Better Work)”, care a fost inclus pe albumul sau de debut Supermodel of the World (1993).

Ce este un drag queen?

Drag queen este un termen care inseamna de obicei, un barbat, care se imbraca in haine feminine, respectiv utilizeaza machiaj specific pentru a interpreta un rol feminin in travesti intr-un spectacol, eveniment monden sau ca gazda a unei anumite emisiuni. Cel mai probabil termenul drag queen provine din Polari, o varianta a argoului limbii engleze care a fost popular in cateva comunitati gay in prima parte a secolului 20. Drag isi are originile pe timpul lui Shakespeare, atunci cand doar barbatii jucau teatru. Ei jucau si rolurile feminine pe langa cele masculine, iar cuvantul drag era o prescurtare de la „dressed as girl” (imbracat ca o fata).

Parteneri: NICE! Magazine, Forever Summer si Q Club

Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso şi Salvatore Ganacci, la ediţia din acest a festivalului Untold

Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso şi Salvatore Ganacci, la ediţia din acest a festivalului Untold

 

Organizatorii festivalului Untold aduc în această vară, între 3 şi 6 august, pe Cluj-Arena, pe câţiva dintre cei mai buni DJ ai lumii: Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso şi Salvatore Ganacci.

Organizatorii evenimentului muzical au transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că Untold este singurul festival din Europa care are aceste nume în acelaşi line-up.
Martin Garrix, DJ-ul care ocupă locul 1 în Top 100 DJ Mag, revine pe scena principală de la Untold. Olandezul a ajuns cunoscut în întreaga lume după ce a lansat unul dintre cele mai mari succese din muzica electronică, single-ul ”Animals”, în 2013. Piesa a depăşit 361 de milioane de ascultări pe Spotify şi 1,6 miliarde de vizualizări pe YouTube.
Garrix a lucrat cu cei mai mari artişti mainstream, de la Ed Sheeran, Dua Lipa, Usher sau U2, şi este al doilea olandez din istoria muzicii electronice care a ocupat de patru ori locul 1 în Top 100 DJ Mag, după Armin van Buuren, votat de cinci ori No 1 DJ.
Este primul artist olandez care a marcat un record pe platforma Spotify, single-urile ”In The Name Of Love” (feat. Bebe Rexha) şi ”Scared To Be Lonely” (feat. Dua Lipa) au depăşit 1 miliard de stream-uri. Lista în care sunt incluse piesele cu peste un milliard de stream-uri pe Spotify include 100 de piese.
“Există doar câţiva artişti care au succes în mainstream şi în cultura underground. David Guetta este un astfel de artist. După ce doi ani la rând a fost votat DJ-ul numărul 1 al lumii, Guetta este considerat cel mai relevant artist al lumii. În clasamentul celor mai buni 101 producători din 2022, clasament realizat de 1001tracklists, francezul ocupă locul 1. Guetta a câstigat aproape tot: de la statutul de No.1 DJ doi ani la rând în Top 100 DJ Mag la discuri de platină pentru vânzări record ale single-urilor lansate, recunoaşterea şi respectul comunităţii industriei electronice, nominalizări la premiile Grammy şi două trofee, un fanbase uriaş în orice colţ din lume şi două trofee Guinness World Records. La începutul acestui an, a fost recompensat cu trofeul «Producătorul Anului» la Brit Awards”, au precizat organizatorii Untold.
De asemenea, este francezul care a reuşit să intre cu succes în cultura mainstream din Statele Unite, are rezidenţe legendare, este creatorul unui nou gen în muzica electronică, a reuşit să strângă din donaţii 2,5 milioane de dolari prin intermediul evenimentelor din seria United at Home. În 2022, Guetta a intrat într-o companie selectă, alături de Ed Sheeran, The Weeknd, Justin Bieber sau Harry Styles, un lucru rar pentru un DJ şi un producător de muzică electronică, fiind al patrulea cel mai ascultat artist pe platforma de streaming Spotify.
Francezul a produs în ultimele luni piese pop dance şi producţii underground, care au intrat în clasamentele lumii, de la ”What Would You Do” cu Joel Corry şi Bryson Tiller, ”Crazy What Love Can Do”, piesă la care a lucrat cu Becky Hill şi Ella Henderson.
”I’m Good (Blue)” cu Bebe Rexha a fost al şaptelea single cu care a ajuns pe locul 1 în UK Singles Chart, e piesa cu care a stabilit un record de ascultări şi pe Spotify, peste 1 miliard. Guetta are peste 10 miliarde de stream-uri pentru producţiile sale, un alt record pentru un producător, şi peste 68 de milioane single-uri vândute în întreaga lume.
Sound-ul Future Rave e un alt proiect de succes al lui Guetta, în care e implicat alături de partenerul său, danezul Morten. Cei doi au dus acest sound pe insula Ibiza, într-o rezidenţă săptămânală în clubul numărul 1 al lumii, Hï Ibiza Theatre, unde i-au avut invitaţi în sezonul 2022 pe Idris Elba, ARTBAT sau Vintage Culture. Sesiunea de closing party a avut zeci de milioane de stream-uri pe platforma TikTok.
De la producţiile lansate la apariţiile live, Salvatore Ganacci iese din categoria artiştilor convenţionali. A colaborat cu Sanjin şi Jillionaire de la Major Lazer, iar clip-ul oficial pentru “Money in my mattress”, o producţie lansată împreună cu Trinidad James, a fost considerat de MTV ca fiind “cel mai ciudat lucru la care să te uiţi toată ziua”. Ganacci reuşeşte să atragă publicul într-un mod unic, apariţiile live ale suedezului au devenit virale pe platformele de social media.
KSHMR este considerat un personaj unic în muzica electronică, este compozitor, producător şi DJ, iar originile indiene l-au ajutat să-şi definească orientarea muzicală. În 2015 a debutat în Top 100 DJ Mag pe locul 23, cea mai puternică nouă intrare din acel an. Şapte ani mai târziu, în 2022, ocupă locul 12. În 2019 a marcat un record de vizualizări pentru o producţie electronică pe YouTube, clipul oficial pentru „Bombay Dreams” a trecut de 35 de milioane de vizualizări.
DJ-ul şi producătorul suedez Alesso a reuşit să devină un nume relevant în cultura muzicii electronice datorită unei combinaţii de stiluri: progressive house şi pop. Primul său succes a fost ”Calling (Lose My Mind)”, piesă la care a colaborat cu Sebastian Ingrosso şi cu Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic. A urmat ”Under Control”, cu duo-ul britanic Hurts şi Calvin Harris, cu care a reuşit să ajungă pe primul loc în clasamentul oficial al Marii Britanii, UK Singles Chart. Alesso a fost invitat să deschidă concertele Madonnei din cadrul MDNA Tour şi a lucrat în ultimii ani cu cele mai cunoscute nume din cultura mainstream.
Organizatorii festivalului au adăugat că experienţa Untold nu ar fi completă fără Armin Van Buuren, unul dintre cei mai iubiţi DJ, care a fost aici de la prima ediţie în 2015. Olandezul, care de 21 de ani la rând se află în lista primilor cinci DJ ai lumii, a reuşit ca la fiecare apariţie live pe Cluj-Arena să construiască o relaţie specială cu fanii festivalului, este artistul care a scris cel mai frumos capitol din povestea Untold, iar în 2023 revine pe mainstage-ul festivalului.
“Anul acesta pe scena principală a festivalului vor urca cele mai mari nume din industria muzicală. Prima trupă live confirmată de organizatori este Imagine Dragons, o premieră pentru România. Band-ul din Statele Unite, recompensată cu un Premiu Grammy, zece Billboard Music Awards, cinci trofee Teen Choice Awards, a inclus festivalul Untold în turneul mondial din 2023”, a precizat sursa citată.
Organizatorii au afirmat că şi cultura techno are scena ei în universul Untold. Astfel, Amelie Lens, una dintre artistele care domină cultura de club/festival în ultimii ani, creatorul hi-tech minimal, germanul Boris Brejcha, duo-ul de origine britanică Camelphat, italianul Marco Carola considerat ambasadorul genului techno, omul din spatele label-ului Innervision, artistul german Dixon şi cei doi membri ai proiectului american Bedouin sunt primele nume anunţate pentru scena Galaxy.
Preţurile abonamentelor la Untold pornesc de la 139 euro + taxe.

Summer Well 2023, 11 – 13 august, Domeniul Știrbey, Buftea. Headlineri!

 

Cea de-a 12-a ediție a festivalului Summer Well va avea loc în perioada 11-13 august 2023 pe Domeniul Știrbey din Buftea. Primii artiști anunțați sunt Florence and the Machine, Yungblud, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia și Kis Francescoli.

Bilete Summer Well Festival 2023

Florence and The Machine este o formație britanică de muzică indie, fondată în anul 2008 de artista Florence Welch. Primul album al formației, „Lungs”, a fost lansat în 2009. Discul a staționat vreme de cinci săptămâni pe poziția a doua în topul UK Albums, șase luni mai târziu urcând pe prima poziție. Albumul a primit un Brit Award pentru Best British Album și șase nominalizări la Grammy, inclusiv pentru Best New Artist și Best Pop Vocal Album. Pe acest material s-au regăsit hituri precum „Dog Days Are Over” și „You’ve Got the Love”.

Cel mai recent album al trupei este „Dance Forever”. Discul a fost produs de Florence Welch, Jack Antonoff, Dave Bayley, și înregistrat la Londra în timpul pandemiei.

 

Miercuri, 15 martie, a avut loc avanpremiera „SHAZAM! FURIA ZEILOR”, film ce este distribuit în România de Vertical Entertainment

Miercuri, 15 martie, a avut loc avanpremiera „SHAZAM! FURIA ZEILOR”, film ce este distribuit în România de Vertical Entertainment

Producția a strâns aplauzele și a ținut cu sufletul la gură zeci de vedete prezente la avanpremiera de gală ce a avut loc pe 15 martie la IMAX Cinema City din AFI Cotroceni. Printre persoanele participante la eveniment, au fost: Nicoleta Nucă, Oana Zara, Bogdan Medvedi, Andra Gogan, Jazzy Jo și Andy Popescu.

_____________________________

„În seara asta am aflat că magia și comedia merg mână în mână în cea mai nouă producție DC, „Shazam! Furia Zeilor”, un film cu supereroi pentru toate vârstele.” a declarat Speak.

„Am râs mult și am fost total captivat de scenele de acțiune; este un film la care, cu siguranță, aș merge din nou cu gașca sau familia în weekend. Mie Shazam mi-a confirmat că filmele cu supereroi nu se vor demoda niciodată. Și ca să dau un mic spoiler, stai până la final în sala de cinema, te așteaptă o surpriză.”

„SHAZAM! FURIA ZEILOR”, comedia plină de acțiune care are premiera pe marile ecrane din 17 martie și continuă povestea adolescentului Billy Batson, care, după ce recită cuvântul magic „SHAZAM!”, este transformat în alter ego-ul său adult supererou, Shazam.

Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze viețile de adolescenți cu responsabilitățile de supereroi adulți. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy — alias Shazam — și familia lui sunt împinși într-o luptă pentru superputeri, viețile lor și soarta întregii planete.

JOHN WICK: Capitolul 4 și Keanu Reeves revin din 22 martie în cinematografe

 

Keanu Reeves revine în rolul său emblematic din JOHN WICK: CAPITOLUL 4 pe marile ecrane din 22 martie 2023.

Wick descoperă calea pentru a învinge Înaltul Consiliu format din doisprezece lorzi ai crimei care guvernează cele mai puternice organizații din lumea interlopă și află că s-a pus o recompensă pe capul său de mai multe milioane de dolari. Dar înainte ca el să-și poată câștiga libertatea, trebuie să se confrunte cu Marchizul, un nou inamic ce are alianțe puternice pe întreg globul, transformând vechi prieteni în inamici de moarte. O nouă zi se ivește în lumea lui John Wick: reguli noi, idei noi și management nou. Dar acum, indiferent dacă va câștiga sau va pierde, Wick are o cale de ieșire: să îl provoace pe Marchiz la o luptă în doi.

Consacrații actori revin în rolurile îndrăgite din filmul ce a electrizat publicul din întreaga lume: Laurence Fishburne, în rolul Regele Tenebrelor, șeful unei rețele de informații subterane; Ian McShane, în rolul lui Winston, proprietarul hotelului New York Continental, care este frecventat de cei mai periculoși ucigași din lume și Lance Reddick, în rolul lui Charon, angajatul loial al hotelului.

Vezi trailerul acum -> https://www.youtube.com/watch?v=X-Dpj_x6koE

Distribuției i se alătură superstarul artelor marțiale, Donnie Yen (seria Ip Man; Rogue One: A Star Wars Story), în rolul lui Caine, prietenul de încredere al lui Wick; Bill Skarsgård (Clovnul Pennywise din filmele IT) în rolul Marchizului; starul filmelor de arte marțiale Hiroyuki Sanada (Bullet Train, Army of the Dead), ca Shimazu, un alt prieten al lui Wick și proprietarul hotelului Osaka Continental; Shamier Anderson ca Urmăritorul, care îl vânează pe Wick; Rina Sawayama, în rolul lui Akira, fiica lui Shimazu și concierge la Osaka Continental și starul artelor marțiale Scott Adkins în rolul lui Killa, un ucigaș al cărei țintă principal devine John Wick.

John Wick: Capitolul 4 este regizat de Chad Stahelski după un scenariu realizat de Shay Hatten și Michael Finch, bazat pe personaje create de Derek Kolstad. Filmul este produs de Basil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski, avându-i ca producători executivi pe Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch și Michael Paseornek.

Hard Rock Cafe București dorește să aducă experiențe și surprize exclusive fanilor francizei John Wick, așa că pentru a sărbători revenirea filmului pe marile ecrane în Capitolul 4, lansează un meniu special. Meniul John Wick va fi disponibil în restaurant în perioada 20 martie-30 aprilie și cuprinde burgerul Wagyu Yaga și două cocktailuri inspirate de spiritul Baba Yaga – Vengeance on the rocks și No Business Espresso Martini.

,,AQUA Carpatica dorește să fie cât mai aproape de consumatorii săi, iar orice pretext de „joie de vivre” și bucurie pe care putem să îl mediem, ne aduce și nouă bucurie. Mulțumim, Vertical Entertainment pentru șansa de a fi parteneri în acest proiect!”, mărturisește Valentina Vesler, Director Comunicare AQUA Carpatica.

AMC sprijină debutul cinematografic al noului film John Wick: Capitolul 4. Fiind televiziunea cu cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, conținutul fiind unul de pionierat, popular și de calitate, al cărui scop este să aducă telespectatorilor ceva mai profund, mai bogat, ceva mai mult. De aici s-a inspirat și sloganul: cele mai bune filme.

O producție Lionsgate, John Wick: Capitolul 4 este distribuit de Vertical Entertainment și poate fi vizionat din 22 martie în cinematografele din România.

Platforma de streaming TV5MONDEplus este disponibila acum si in limba romana

 

TV5MONDE, cea  mai mare televiziune in limba franceza din lume, urmarita de peste 421 de milioane de gospodarii de pe intreg mapamondul, lanseaza in Romania TV5MONDEplus, platforma sa de streaming in limba franceza, cu interfata si subtitrare in limba romana. Cu peste 2 milioane de vizite pe luna si 7.000 de ore de continut disponibile, platforma este accesibila gratuit, pe toate dispozitivele: platforma web, aplicatii mobile (iOS si Android compatibile cu Chromecast si AirPlay), televizor conectat (Amazon Fire TV, Android TV si Roku) si Smart TV (LG si Samsung).

Un milion de gospodarii din Romania urmaresc deja canalul TV TV5MONDE EUROPE in fiecare saptamana

In fiecare saptamana, peste un milion de case din Romania urmaresc canalul TV5MONDE EUROPE care este subtitrat in limba romana din 2008. In plus, timpul de vizionare a programelor canalului a crescut cu 26% in ultimii patru ani, ceea ce arata un interes sporit al romanilor pentru productiile francofone. Mai mult, implicat pe deplin in viata culturala si educationala locala, TV5MONDE este partenerul celor mai mari evenimente culturale din Romania precum Festivalul Filmului Francez (FFF), Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), Festivalul de Film Astra (AFF). Pentru a contribui la promovarea multilingvismului, TV5MONDE pune, de asemenea la dispozitie, platforma sa educationala online „Apprendre et enseigner le français” disponibila gratuit pentru toti cursantii si profesorii de limba franceza.

Lansarea TV5MONDEplus in limba romana este, asadar, urmatorul pas firesc in expansiunea digitala a televiziunii, cu obiectivul de a permite francofonilor si francofililor din Romania sa descopere, printr-o singura interfata, cele mai bune programe in limba franceza.

7.000 de ore de divertisment disponibile pe TV5MONDEplus

TV5MONDEplus este menit ca o oferta complementara canalului TV. Modul in care oamenii consuma programe media evolueaza rapid, cu o cerere de continut oricand, oriunde si pe orice dispozitiv. TV5MONDEplus raspunde acestei nevoi oferind 7.000 de ore de continut de prim rang la cerere si gratuit. Catalogul platformei este compus din divertisment general, variind de la cinema (serii, arthouse si scurtmetraje), seriale, documentare, reviste, animatie, creatii web sau programe pentru copii din intreaga lume francofona.

Luna aceasta Romania sarbatoreste 30 de ani de la aderarea la Organizatia Internationala a Francofoniei

Lansarea in Romania a TV5MONDEplus are loc in contextul celebrarii a 30 de ani de la aderarea Romaniei la Organizatia Internationala a Francofoniei, organizatie care reuneste 88 de state francofone, si in care Romania este membru cu drepturi depline din 1993. Cu aceasta ocazie, Yves Bigot, CEO-ul TV5MONDE se afla intr-o vizita oficiala in Romania, unde a declarat:

„Rolul nostru ca serviciu public este sa oferim acces pentru cat mai multi francofoni, dar si francofili, gratie subtitrarii in limba locala, dar si sa impartasim valorile, creativitatea si talentele Francofoniei, al carei operator este TV5MONDE. Suntem bucurosi sa oferim un nou serviciu pentru romani, care vine in completarea postului TV, reflectand astfel diversitatea si bogatia productiilor de limba franceza.”

Peste 421 de milioane de gospodarii din intreaga lume au acces la unul sau mai multe canale TV5MONDE

TV5MONDE a fost infiintat in urma cu 40 de ani de guvernele Frantei, Belgiei, Elvetiei, Canadei si Quebecului pentru a promova Francofonia si misiunea acesteia. Astazi, TV5MONDE reprezinta opt canale de divertisment general din intreaga lume, in 213 tari – inclusiv China, Coreea de Nord, Cuba sau Sudanul de Sud. Exista, de asemenea, doua canale tematice, un canal pentru copii in SUA, Africa si Orientul Mijlociu – Africa de Nord si un canal de lifestyle disponibil in Asia, SUA si Orientul Mijlociu – Africa de Nord.

In acest moment, peste 421 de milioane de gospodarii din intreaga lume au acces la unul sau mai multe canale TV5MONDE, iar in cele 24 de tari in care postul de televiziune masoara ratingurile, postul este urmarit de 62 de milioane de telespectatori in fiecare saptamana. Programele TV5MONDE sunt subtitrate in 13 limbi, inclusiv in limba romana din 2008.

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES LA CONCERTELE ANDRÉ RIEU & JOHANN STRAUSS ORCHESTRA 28 FEBRUARIE – 4 MARTIE 2023, BT-ARENA, CLUJ-NAPOCA

 

Celebrul violonist și compozitor André Rieu susține o serie de 5 concerte pe scena sălii BT Arena din Cluj-Napoca, în perioada 28 februarie – 4 martie 2023, începând cu ora 19:30. Concertele maestrului André Rieu în România manifestă o atracție deosebită pentru publicul din țara noastră și, atrag de asemenea, turiști veniți din toate colțurile lumii. Timp de cinci zile, peste 38.000 de spectatori se vor bucura de concertele romantice și vesele ale lui André Rieu ce includ piese clasice emoționante, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

Întrucât au mai rămas doar câteva zile până la momentul celui mai așteptat eveniment concertistic de la Cluj, organizatorii vin în întâmpinarea publicului cu o serie de reguli de acces precum și cu informații importante de interes general.

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:00. Concertul va începe la ora 19:30 și se va încheia în jurul orei 22:30. Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate.

Concertul va avea o pauză de aproximativ 20 minute. În acest interval de timp, participanții vor avea acces în zona amenajată pentru fumat, precum și la barurile amplasate în foaier.

Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.

Persoanele care vor întârzia la concert, vor putea intra în sală numai în pauza dintre melodii.

Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la BT-Arena pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun și să evite deplasarea cu autoturismul personal. Accesul în parcarea subterană a locației va fi închis, cu excepția echipei de organizare.

În mod expres, în data de 3 martie, nu este recomandată deplasarea cu mașina personală întrucât data concertului coincide desfășurarea meciului de fotbal de la Cluj Arena.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel. 

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau în mașină toate obiectele considerate “interzise”, precum și rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis. Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.

Accesul copiilor cu vârste de până la 3 ani este gratuit. Copiii care depășesc această vârstă vor avea acces numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

Pentru orice altă informație, vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/EventsbyLaishoo

Eveniment organizat de Events by Laishoo.

Parteneri de mobilitate: Autoklass Cluj-Napoca și Axis Mobility & Holiday

Parteneri media: Antena 3 CNN și Magic FM.

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses de la Bucureşti au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses de la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 16 iulie, au fost puse în vânzare.

Guns N’ Roses vin în România pentru prima oară reuniţi în formula clasică, consacrată. Evenimentul, organizat de Emagic, ii va aduce pe aceeaşi scenă pe Axl Rose, Slash şi Duff McKagan. Biletele sunt acum disponibile pentru public la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro şi în reţelele iaBilet şi Entertix.

Axl Rose, Slash şi Duff McKagan şi-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în aceasta formulă de la turneul „Use Your Illusion Tour” (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei şi a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei şi reluată în 2022, în 13 oraşe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) şi încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor şi festivalurilor din lume, pe toată durata verii şi în toamnă. Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv şi va continua cu spectacole în Europa, sub acelaşi line-up clasic, ajungând la Bucureşti duminică, 16 iulie.

Componenţa trupei pentru turneul european din 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer şi Melissa Reese.

Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, bucurându-se de un succes uriaş la mai bine de 35 de ani de la înfiinţare. De-a lungul carierei, trupa a lansat şase albume de studio („Appetite for Destruction” – 1987, „G N’ R Lies” – 1988, „Use Your Illusion I” – 1991, „Use Your Illusion II” – 1991, „The Spaghetti Incident?” – 1993 şi „Chinese Democracy” – 2008) şi au cucerit fanii din intreaga lume, primind numeroase premii, precum Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘Mine) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artistic – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards („Appetite for Destruction”) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards – 1992 sau Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993. În 2012, trupa a fost inclusă în galeria Rock and Roll Hall of Fame.

Membrii Guns N’Roses şi-au extins influenţa cand l-au sponsorizat pe Erik Jones, şoferul Legacy Motor Club şi maşina nr. 43 în cursa Daytona 500. Legacy Motor Club este co-deţinută de legendele NASCAR Richard Petty şi Jimmie Johnson, ambii fiind mari fani ai trupei.

Videoclipul melodiei „November Rain” a depăşit recent 2 miliarde de vizualizări, devenind „unul dintre cele mai vizionate videoclipuri rock ale tuturor timpurilor”.

Creed III îl readuce pe marile ecrane pe românul Florian Munteanu alături de Michael B. Jordan din 3 martie

 

De la Metro Goldwyn Mayer Pictures vine din 3 martie „Creed III”, cu Michael B. Jordan făcându-și debutul regizoral și revenind în rolul lui Adonis Creed în cea de-a treia ediție a francizei de succes.

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în ​​carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Românul Florian Munteanu („Creed II”, „Shang-Chi și legenda celor zece inele”) revine în rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis. În film mai joacă și Tessa Thompson (franciza „Creed”, „Passing”), Jonathan Majors („Da 5 Bloods”, „Lovecraft Country”), Wood Harris (franciza „Creed”, „Blade Runner 2049″), nou-venita Mila Kent și Phylicia Rashad (Franciza „Creed”, „Soul”).

Jordan regizează după un scenariu de Keenan Coogler („Space Jam: A New Legacy”) și Zach Baylin („King Richard”), după o poveste de Ryan Coogler („Black Panther: Wakanda Forever”), Keenan Coogler și Zach Baylin. Filmul este produs de Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Elizabeth Raposo, Jonathan Glickman și Sylvester Stallone. Producătorii executivi sunt Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Nicolas Stern și Adam Rosenberg.

Lui Jordan i se alătură în spatele camerei directorul de fotografie Kramer Morgenthau („Creed II”, „Thor: The Dark World”), designerul de producție Jahmin Assa („Mid90s”, „Angelyne”), editorul Tyler Nelson („The Batman,” „Rememory”), designerul de costume Lizz Wolf („Creed II”, „Pacific Rim Uprising”), cu o partitură a compozitorului Joseph Shirley („Jackass Forever”, „The Book of Boba Fett”).

Metro Goldwyn Mayer Pictures prezintă o producție Chartoff-Winkler, „Creed III”, filmată special pentru IMAX. Filmul va fi distribuit la nivel internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment și urmează să aibă premiera pe marile ecrane din 3 martie 2023.

GUNS N’ ROSES vine la Bucuresti pe 16 iulie 2023!

Legendarii GUNS N’ ROSES vin la Bucuresti pe 16 iulie 2023!

IA-TI BILET IN PRESALE FOLOSIND CODURILE GNRentertix SI GNRemagic

Presale incepe miercuri, 22 februarie, la ora 10:00!

 

GUNS N’ ROSES vin la Bucuresti pe 16 iulie, pentru prima oara reuniti in formula clasica, consacrata, pentru concertul rock al anului! Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Arena Nationala si ii va aduce pe aceeasi scena pe AXL ROSE, SLASH si DUFF MCKAGAN.

Biletele vor fi disponibile in presale incepand de miercuri, 22 februarie, ora 10:00, pe Entertix.ro .

Vanzarea pentru publicul larg incepe vineri, 24 februarie, ora 10:00.

 

De asemenea, publicul va putea achizitiona si pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului si obiecte de merchandise Guns N’ Roses in editie limitata.

Axl Rose, Slash si Duff McKagan si-au surprins fanii cand s-au reunit pentru un turneu mondial, concertand pentru prima oara in aceasta formula de la turneul Use Your Illusion Tour (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei si a intrat in clasamentul Billboard Live Music Awards in topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeana a turneului a fost intrerupta in 2020 din pricina pandemiei si reluata in 2022, in 13 orase, incepand cu Lisabona (4 iulie 2022) si incheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

 

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu in 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor si festivalurilor din lume, pe toata durata verii si in toamna. Trupa de powerhouse rock demareaza turneul pe 5 iunie la Tel Aviv si va continua cu spectacole in Europa, sub acelasi line-up clasic, ajungand la Bucuresti duminica, 16 iulie, pe scena Arenei Nationale, pentru concertul rock al anului!

Componenta trupei pentru concertele din 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer si Melissa Reese.

 

Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe de hard rock din lume, bucurandu-se de un succes urias la mai bine de 35 de ani de la infiintare. De-a lungul carierei, trupa a lansat 6 albume de studio (Appetite for Destruction – 1987, G N’ R Lies – 1988, Use Your Illusion I – 1991, Use Your Illusion II – 1991, „The Spaghetti Incident?” – 1993 si Chinese Democracy – 2008) si au cucerit fanii din intreaga lume, primind numeroase premii, precum Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘Mine) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artistic – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards (Appetite for Destruction) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards– 1992 sau Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993. In 2012, trupa a fost introdusa pe lista Rock and Roll Hall of Fame.

 

Rihanna a susţinut spectacolul de la pauza Super Bowl 57. Cântăreaţa este însărcinată din nou

Rihanna a susţinut spectacolul de la pauza Super Bowl 57. Cântăreaţa este însărcinată din nou - VIDEO

 

Rihanna a susţinut un spectacol exploziv la pauza de la Super Bowl 57, iar după acesta The Hollywood Reporter a anunţat că superstarul din Barbados este însărcinată din nou.

Rihanna a cântat şi a dansat pe o serie de hituri ale ei la State Farm Arena din Glendale, Arizona, unde Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles.

Rihanna a interpretat hituri bine cunoscute precum „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Diamonds” şi „Work” şi chiar a dat de înţeles că este însărcinată în timpul spectacolului, care a fost în vogă pe reţelele de socializare duminică.

Rihanna şi rapperul A$AP Rocky mai au un băieţel de 9 luni.

Biletele la Robbie Williams si Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile si pentru fiecare zi de festival

 

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile incepand de astazi si in varianta de day tickets, nu doar ca abonament de festival. Headlinerii celor doua seri sunt Robbie Williams si Sam Smith carora li se alatura Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts si multi altii care vor fi anuntati in curand. Festivalul are loc intre 3 si 4 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti. Robbie Williams va concerta pe 3 iunie iar Sam Smith pe 4 iunie.

Astfel fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP. Biletele sunt disponibile in reteaua iabilet.ro si pe summercity.ro

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams revine la Bucuresti dupa show-ul sold out din aceeasi locatie din 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum si multe altele vor fi cantate din nou in Piata Constitutiei intr-un concert „full length”. Robbie detine si Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi, pe langa faptul ca sase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vandute in Marea Britanie. Cu 7 single-uri numarul 1 in Marea Britanie si 14 albume de studio numarul 1, 18 Brit Awards si trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artisti ai momentului dar si din istorie.

Sam Smith este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari artisti britanici ai tuturor timpurilor.

Cu un Oscar si patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award si un Glob de Aur. Un artist complex ale carui melodii au adunat miliarde de vizualizari pe platformele de streaming, vine pentru prima data la Bucuresti! Pe scena din Piata Constitutiei la Festivalul Summer in the City vor rasuna „ I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.” Cea mai recenta colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc in topurile din Statele Unite, piesa urmand sa fie prezenta pe urmatorul sau album, „Gloria”, album care va fi lansat in 2023 si de pe care vom auzi cateva piese la Bucuresti. Sam Smith va oferi fanilor un concert complet „full length” la festivalul Summer in the City.

 

Summer in the City este un festival organizat de Marcel Avram si D&D, East Entertainment

Bilete suplimentate pentru cele 5 concerte ale artistului ANDRÉ RIEU de la Cluj-Napoca

 

Celebrul violonist ANDRÉ RIEU revine în România pentru o serie excepțională de cinci concerte ce vor avea loc pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, cu prilejul Mărțișorului, între 28 februarie și 4 martie, începând cu ora 19:30. Succesul răsunător al artistului este demonstrat încă o dată prin faptul că biletele sunt insuficiente pentru a acoperi cererea mare a publicului. Ca atare, biletele disponibile pentru toate cele cinci concerte consecutive au fost epuizate în totalitate.

Din dorința de a satisface cererea publicului, organizatorii au reanalizat spațiul și au optimizat capacitatea sălii BT-Arena pentru a suplimenta biletele pentru fiecare seară de concert. Deși, numărul acestora este restrâns, persoanele interesate își pot achiziționa ultimele bilete în mod exclusiv din rețeaua Eventim.ro

Peste 37.000 de spectatori veniți din toate colțurile țării, dar și turiști străini, se vor bucura de minunata experiență muzicală oferită de André Rieu în inima Ardealului alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

În perioada 28 februarie – 4 martie, spectatorii din Cluj vor fi martorii unor seri festive, cu muzică live variată, umor și bucurie. Totodată, vor afla de ce André Rieu este artistul care livrează publicului unul dintre cele mai populare concerte live din lume, de foarte mulți ani.

André Rieu este pur și simplu un fenomen muzical ca nimeni altul, un adevărat rege al romantismului, care a vândut până în prezent peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri și a fost de 30 de ori pe poziția nr. 1 în topurile din întreaga lume. Împreună cu Johann Strauss Orchestra, alcătuită din 60 de muzicieni, André a creat o renaștere globală a muzicii de vals, punând în scenă spectacole extravagante pe măsură.

Artistul deține un palmares impresionant: are peste 480 de premii de platină, trei premii Classical Brit pentru „Albumul anului” și miliarde de vizionări pe YouTube. André este unul dintre cei mai mari artiști solo masculini din lume. În fiecare an, spectacolele sale live atrag peste 600.000 de fani și înregistrează vânzări ce le depășesc pe ale altor artiști, precum Coldplay, AC/DC sau Bruce Springsteen.

Concertele mele sunt despre bucurie și dragoste!” spune André Rieu. „Ar trebui să luăm decizii în viața noastră cu inima, nu cu capul. Oamenii mă întreabă adesea „cum îți alegi programul?” – răspunsul este: cu inima. Îl iubesc pe Johann Strauss, dar sunt și fascinat de Andrew Lloyd Webber sau Bruce Springsteen. Ar trebui să încercăm să nu ne mai stabilim limite – nu doar în ceea ce privește muzica, ci și în viața noastră în general. – spune André Rieu.

Pe scenă, talentul muzical incredibil, pasiunea și carisma lui André creează un spectacol magic. Concertele sale romantice și distractive îi determină pe spectatori să se ridice în picioare și să danseze pe culoar. În toate concertele lui André Rieu spectatorii pot fi observați cu ușurință cum trec de la o stare la alta; râd, plâng, aplaudă, dansează și se îmbrățișează atunci când ascultă frumoasele valsuri sau coloane sonore ale unor filme celebre, melodii spirituale, cântece populare sau marșuri, dar și suntele magice ale prețioasei sale viori Stradivarius ce datează din anul 1732; Concertele sale

sunt un amestec perfect de melodii antrenante, romantice, festive și emoționante, combinate cu surprize, baloane, soliști foarte talentați și, desigur, cu simțul umorului al maestrului André. Întregul show este despre emoții!

Cunoscut de milioane de oameni din întreaga lume drept „Regele Valsului”, André Rieu este căsătorit de 47 de ani și locuiește împreună cu soția sa, Marjorie, într-un castel romantic, construit în 1492 în orașul său natal, Maastricht/Olanda. Cuplul are doi fii și cinci nepoți.

Cea mai mare dorință a sa a fost să popularizeze muzica în așa fel încât oamenii să-și aducă aminte că viața este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla.

Și a reușit.