""

Tibi Scobiola si-a inceput cariera in America, unde timp de 11 ani a facut parte din peste 50 de show-uri gen Las Vegas sau Broadway, acumuland o vasta experienta scenica, alaturi de mari artisti internationali.

In 2007, Tibi intra in finala Eurovision cu piesa "Nu pot sa uit" compusa de Laurentiu Duta. Pasiunea pentru muzica se concretizeaza intr-o trupa de 5 muzicieni (Dinu Cretu  pian, Sebastian Sandor  bass, Cezar Panaitescu chitara, Mihai Postolache  chitara, Ciupi (Mandinga) – percutie) cu care alcatuieste un repertoriu de hit-uri internationale. La scurt timp, Tibi Scobiola concerteaza in cele mai importante cluburi din tara, lucrand in paralel si la cateva piese proprii.

Timp de un an, Tibi Scobiola Band este trupa emisiunii "Duminica in Familie", iar in prezent poate fi vazuta de luni pana joi alaturi de Mihai Morar in cadrul emisiunii "Rai da` Buni".

Proiectul TSB si-a lansat de curand primul single  piesa "Away"  in colaborare cu hitmaker-ul David Deejay: "Ma bucura aceasta colaborare pentru ca Adi Colceru (n.r. David Deejay) este un adevarat profesionist ce a putut aduce acestei piese un aer actual si in acelasi timp diferit fata de tot ce exista in acest moment pe piata muzicala romaneasca", spune Tibi.

 Lasă un răspuns