""

A venit vremea sa ne concentram asupra viitorului si sa dam impreuna startul numaratorii inverse pentru 10 septembrie 2010, data la care va fi lansat al patrulea album de studio al lui Armin van Buuren. Dar pana atunci insa, avem o mica mostra pentru voi…

Anul 2010 a adus o noua provocare pentru Armin van Buuren. Dupa albumle precedente, "76", "Shivers" si "Imagine", Armin a ridicat stacheta si mai sus in momentul in care a inceput sa lucreze la al patrulea album. Incurajat de numeroasele premii si distinctii dobandite de-a lungul anilor, dar mai ales incurajat de milioanele de fani care il sustin si ii asculta muzica, Armin si-a petrecut putinele momente libere intre concerte si turnee, in studio, aflat intr-o permanenta cautare si ambitionat de nevoia de a se reinventa cu fiecare nou produs. Si iata ca rezultatul lunilor de munca asidua este unul cat se poate de satisfacator, concretizandu-se in acest al patrulea album Armin van Buuren, al carui titlu va fi dezvaluit in curand.

Asadar, 10 septembrie este data pe care tot fanii Armin va Buuren trebuie sa si-o marcheze in calendar. Dar pentru a face asteptarea putin mai usoara, si ca sa aveti parte de un sountrack corezpunzator lunilor de vara care va asteapta, Armin v-a pregatit o mica mostra de pe noul album cu primul extras pe single – "Full Focus".

 Lasă un răspuns