Monica Columbeanu susţine că este prea ocupată ca să mai aducă pe lume un alt copil, însă Irinel Columbeanu o bate la cap să-i mai facă un moştenitor. Modelul simte însă că este prea devreme să devină mamă pentru a doua oară şi crede că îi va dărui un frăţior sau o surioară fetiţei ei, Irina, abia peste câţiva ani.

""

"El se gândeşte mai mult decât mine la un doilea copil, eu mai puţin. Deocamdată nu vreau, deşi sotul meu mereu mă întreabă "de ce?" Sunt foarte ocupată, m-a înţeles, dar nu a putut să se abţină să nu mă întrebe "de ce nu?". Cu siguranţă va veni şi cel de-al doilea copil. Mi-aş dori să fie un băieţel", a spus Monica pentru Agentia de Presă Mondenă.

Soţia lui Irinel Columbeanu vrea să-şi axeze atenţia mai mult asupra carierei şi spune că va face o perioadă naveta între Londra, America şi România.

"Mai plec în Londra şi în State, dar nu definitiv. Întotdeauna voi avea ce să fac aici, întotdeauna voi avea colaborări, până la momentul în care vor decide cei care mă vor în prezentări. Nu pot să spun eu că o să mai lucrez încă trei ani doar. Poate peste un an nu mă va mai dori nimeni şi nu o să lucrez deloc în România. Nu cred însă că se va întâmpla acest lucru, pentru că toţi colaboratorii mei au fost mulţumiţi de prestaţia mea şi întotdeauna m-au mai sunat încă o dată şi încă o dată", a spus manechinul.

""

Lasă un răspuns