""Desi nu mai locuieste în România, Mihaela Radulescu este cu sufletul alaturi de toti cei aflati în nevoie si ajuta de câte ori poate. Astfel, ea a raspuns initiativei Europa FM si SOS Satele Copiilor si, în Vinerea Mare, lupta pentru cei mici. Diva s-a alaturat numarului mare de vedete care îti dau concursul vineri, 1 aprilie, la Europa FM în primul maraton radio caritabil din România.

Conform unei analize efectuate de SOS Satele Copiilor România, 350.000 de copii traiesc sub limita saraciei. Aproximativ 77.000 de copii sunt lipsiti de îngrijire parinteasca, iar 25.000 dintre acestia sunt lasati în grija familiilor extinse.

Campania „SOS!Copilaria” care debuteaza pe 2 aprilie si dureaza pâna pe 30, îsi propune sa ajute copii dezavantajati din fiecare regiune a tarii, prin atragerea de fonduri prin SMS. Milioane de români care vor sa ajute copiii din România sa beneficieze de dreptul la o familie iubitoare si dezvoltarea într-un mediu plin de dragoste, respect si siguranta., o pot face trimitând SMS la 877* si donând 2 euro.

Vineri, începând cu „Desteptarea”, ascultatorii Europa FM vor afla de la Monica Anghel si Bogdan Miu detalii despre aceasta campanie, despre viata comunitatii din SOS Satele Copiilor si statistici despre problemele cu care se confrunta copii din România si cum le putem sari în ajutor. Informatiile vor continua sa curga pe tot parcursul zilei, când DJ-ii si echipa de stiri Europa FM va vor tine la curent cu sumele adunate prin SMS.

Nu am avut o copilarie nefericita si nici nu mi-au lipsit lucrurile esentiale.Nu vorbesc despre copiii care nu au zâmbet din amintirile din copilarie. Vorbesc despre ei pentru ca i-am cunoscut ceva mai târziu si i-am înteles mult mai târziu. Atât cât mi-a stat în putere si cât am avut cu ce, am încercat sa-i ajut. Asta fac acum Europa FM si SOS Satele Copiilor si m-am alaturat cu drag acestui demers care e asa frumos încât as spune ca e normal, dar în realitate e o exceptie. Sper sa gasim oameni mari si de ce nu si oameni mici, întelegatori pentru ceea ce înseamna un copil fara zâmbet. Pentru multi copii din România, strictul necesar lipseste si în loc sa-si traiasca vârsta în tihna si bucurie, le lipsesc mâncarea, hainele, jucariile, scoala si poate chiar si dragostea. Va invit sa fiti alaturi de noi, pentru ca este minunat sa fii un om bun…pentru altii”, a declarat Mihaela Radulescu pentru Europa FM.

Printre vedetele care sustin aceasta campanie se numara Cristi Chivu (Ambasador SOS Satele Copiilor), Angela Gheorghiu, Ilie Nastase, Razvan Lucescu si fiul lui, Matei, Sorana Cârstea, Bogdan Lobont, Ciprian Marica, Dana Nalbaru (Ambasador SOS Satele Copiilor), Dan Petrescu, Misu de la Bere Gratis, Flavius Buzila (Hara) si altii.

*Puteti dona 2 Euro prin trimiterea unui SMS la numarul 877 în reteaua Vodafone, Orange si Cosmote în perioada 1 – 30 aprilie. Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote. Nu se percepe TVA.

Lasă un răspuns