""

Mult anticipatul videoclip pentru piesa "Love The Way You Lie", pentru care Eminem a colaborat cu Rihanna, a fost lansat. Avandu-i in rolurile principale pe Megan Fox si Dominic Monaghan, videoclipul urmareste o relatie tumultuoasa si este extrem de violent.

Videoclipul este regizat de Joseph Kahn si este bazat pe povestea relatiei tulburate pe care Eminem a avut-o cu fosta lui nevasta, Kim. "Este in primul rand o viziune asupra relatiei pe care Eminem a avut-o cu sotia lui, Kim, asa ca am simtit ca joc rolul lui Eminem, iar Megan Fox juca rolul lui Kim," a declarat Monaghan pentru MTV.

Pentru a intra in pielea personajului, actorul din "Lost" a ascultat primele doua albume ale lui Slim Shady pentru a intelege despre ce canta rapperul in acea perioada. Filmarile au fost la fel de dificile ca si pregatirea, Monaghan alegandu-se cu o multime de vanatai si cucuie incercand sa "explice ca aceasta era o relatie care nu era ideala din niciun punct de vedere si care ar fi trebuit sa se termine mult mai repede decat s-a terminat."

Pentru Rihanna, care a fost implicata intr-o altercatie cu fostul ei prieten, Chris Brown, piesa este ceva ce a simtit ca trebuie sa faca. Ea a explicat pentru Access Hollywood, "E ceva ce, stiti, am trait amandoi… fiecare de cealalta parte. El [Eminem] a reusit sa explice acest ciclu al violentei domestice, despre care multi oameni nu stiu suficient de multe."

 Lasă un răspuns