Kristin Davis, adorabila Charlotte din "Totul despre Sex" ne-a cucerit de-a lungul timpului cu stilul ei dulce, usor scolaresc, mereu corect, insotit de geanta, pantofii si mai ales machiajul potrivit.

""

Charlotte traieste in cartierul Upper East Side din New York, prin urmare machiajul trebuie sa inspire lux si mai ales eleganta, iar make-up artistul Nuria Sitja s-a priceput de minune sa transmita acest lucru.

Si in privinta machiajului, Charlotte abordeaza acelasi stil clasic, curat, care nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului.

Pentru a o metamorfoza pe Kristen in doamna de societate Charlotte York-Goldenblatt, Nuria a apelat la mascara, putin blush roz si accente de gloss roz.

Actrita fiind dotata cu un ten aproape perfect, make-up artistul Nuria Sitja a folosit pentru Kristin Davis un fond de ten fluid, cu microparticule care reflecta lumina. Aspectul sanatos si stralucitor al tenului actritei inspira aceea stare de buna dispozitie si optimism pe care Charlotte o raspandeste cu atata generozitate in jurul ei.

Mascara, in rolul principal

 

In schema de machiaj a personajului Charlotte, accentuarea ochilor frumosi si extrem de expresivi joaca rolul principal.

Nuria Sitja realizeaza acest efect cu o uimitoare economie de mijloace. Perechea superba de sprancene a actritei a fost periata si definita cu ajutorului unui mascara transparent.

Peste un fard de pleoape foarte natural si apropiat de nuanta tenului, Nuria a subliniat aproape imperceptibil forma ochilor cu un creion Khol violet foarte inchis. Secretul: linia extrem de fin trasata, chiar la baza genelor unde pielea este mai inchisa in mod natural.

Make-up artistul si-a dovedit talentul si experienta in aplicarea rimelului. Pentru a face ca genele actritei sa para mai lungi si mai seducatoare, Nuria a aplicat produsul insistand mai mult in coltul extern al ochiului.

"Am folosit si putin fard de pleoape in culoarea lavandei, in cateva scene, pentru ca ii accentua intr-un mod minunat culoarea ochilor si se potrivea foarte bine cu pigmentul tenului ei", a marturisit Nuria Sitja.

Lasă un răspuns