Actriţa americană Lindsay Lohan a fost externată, marţi, din clinica de dezintoxicare în care a fost închisă din ordinul justiţiei americane, după ce a efectuat doar 22 de zile din programul de dezintoxicare care durează în mod obişnuit trei luni.

""

Actriţa americană a fost externată la doar câteva zile de la publicarea unor informaţii în presa internaţională potrivit cărora medicii care o tratează nu cred că aceasta ar suferi de probleme cauzate de dependenţa de droguri sau de tulburări psihice, aşa cum a fost diagnosticată anterior.

Site-ul Radaronline.com a fost primul care a anunţat că Lindsay Lohan a părăsit acea clinică din Los Angeles, marţi după amiază, iar potrivit site-ului TMZ.com, actriţa americană va primi tratament la domiciliu.

O nouă audiere a cazului ei este programată pentru miercuri, însă, cel mai probabil, actriţa nu va fi prezentă la tribunal.

Lindsay Lohan a fost eliberată din închisoare la începutul lunii august , după ce a efectuat doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare condiţionată impus în 2007, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină. Actriţa a fost eliberată pentru bună purtare şi pentru că autorităţile californiene doresc să evite supraaglomerarea închisorilor din Los Angeles.

Lohan s-a internat imediat într-un program de 90 de zile, conceput pentru conştientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.

Site-ul TMZ.com citează o serie de medici care consideră că Lindsay Lohan nu a fost corect diagnosticată, actriţa luând mulţi ani medicamente pentru a combate sindromul de hiperactivitate. Potrivit aceluiaşi site, actriţa a fost incorect diagnosticată şi cu tulburare bipolară.

Lindsay Lohan, în vârstă de 24 de ani, a devenit cunoscută la vârsta de 11 ani, când a jucat în filmul "Capcană pentru părinţi", şi a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood. Cariera ei a atins un moment de vârf în 2003 – 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls". Dar la vârsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, iar stilul ei de viaţă petrecăreţ era descris pe larg de site-urile de ştiri mondene.

Cel mai recent proiect cinematografic al său este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit să fie realizat în această vară

Lasă un răspuns