""

Ramona Badescu, cantareata si actrita stabilita in Italia, a avut lansarea primului ei album intitluat "Jumi Juma". Concertul de lansare al albumului a avut loc marti, 25 mai, la restaurantul Isoletta, din Parcul Herastrau, cu incepere de la orele 22:00.

Artista a declarat, la conferinta de presa dinainte concertului, ca: "Jumi Juma inseamna 20 de ani de-ai mei de Romania si 20 de ani de-ai mei de Italia. Sunt 12 piese precum lunile anului, dispuse alternativ pe disc, una in romana, una in italiana, si este un material pe care l-am dedicat parintilor mei".

Concertul de lansare al albumului, inregistrat la Chisinau in studioul celor de la Millenium, a fost unul cu adevarat special, cu acorduri de pian – la care a interpretat Gigi Finizio, un cantaret napoletan, si de saxofon – oferite de DAX – the man with a sax – , sunetul evenimentului fiind realizat chiar de firma lui DAX – Digital Audio Xpert.

Digital Audio Xpert (DAX) este singurul provider din Romania de echipamente de sonorizare NEXO cu tehnologie GeoD10, tip de instalatie de sunet pe care obisnuiesc sa cante artisti internationali cum ar fi: Metallica, Depeche Mode, Faithless, Sarah Brightman, Vaya con Dios, Cesaria Evora, Roger Waters, Deep Purple, U2, Oasis, Scorpions.

 Lasă un răspuns