Lady GaGa a lansat cel mai nou videoclip la piesa "Marry The Night" si este cel mai lung clip din toata cariera ei. Are exact 13 minute si 47 de secunde.

 

Cantareata apare in diferite ipostaze, care mai de care mai bizare, asa cum ne-a obisnuit. Ce este extraordinar la acest clip este implicarea emotionala. Lady GaGa a declarat ca imaginile sunt autobiografice.

"Sunt nerabdatoare si emotionata sa impartasesc cu voi aceasta parte a trecutului meu", a scris ea pe Twitter.

GaGa a povestit pentru E! ca scenele din "Marry The night" sunt inspirate din trecutul ei cand visele i-au fost naruite. Toate acestea se intamplau cand casa de discuri Island Def Jam a renuntat la ea. Vedeta a spus ca a primit vestea la telefon si era dezbracata.

 

"Este probabil cel mai onest moment din toate videoclipurile pe care le-am facut. A fost decizia mea sa lasam camerele sa filmeze in continuu fiindca nu puteam sa-mi revin din acea traire", a declarat GaGa.

Artista a marturisit ca ziua in care label-ul a renuntat la ea a fost "cea mai proasta zi din viata mea si totul s-a intamplat atat de repede, dar in mintea mea, cand imi amintesc de acea perioada, totul s-a intamplat foarte incet", a precizat ea.

 

"Este viziunea mea asupra acestor lucruri", comentat GaGa despre clip. "Daca renunti dupa o intamplare ca aceasta, inseamna ca nu esti destinat sa devii un artist".

Videoclipul incepe cu GaGa, care este trasportata de doua asistente medicale pe holurile unui spital psihiatrie.

"Nu vreau sa vad lucrurile exact asa cum s-au intamplat. Prefer sa mi le amintesc intr-un mod artistic. Si adevarul din spatele minciunilor este mult mai onest prentru ca eu le-am inventat. Psihologia clinica ne spune ca trauma este cel mai mare criminal. Amintirile nu se recicleaza precum atomii sau particulele din fizica cuantica. Ele pot fi pierdute pentru totdeauna", spune Gaga la inceputul clipului.

 

"Cele doua asistente poarta viitoarea colectie Calvin Klein si eu la fel. Iar papucii poarta marca Giuseppe Zanotti", mai spune Gaga. Ea mai povesteste in intro-ul piesei ca a stilizat putin si bonetele asistentelor ca sa "romantizeze" peisajul.

Sursa: musicmix

Lasă un răspuns