""

La Premiile ESKA, Inna a împărţit scena cu OneRepublic, White Lies, Oceana şi Melanie Fiona.

Cântăreaţa venită de la malul mării pentru a cuceri industria muzicală autohtonă a mai reuşit o lovitură. Inna a fost desemnată „Artistul Anului 2010" în Polonia, la gala Premiilor ESKA organizată de un post de radio local şi desfăşurată vineri seară, în Varşovia.

Distincţia, cea mai importantă care se acordă unui artist internaţional, confirmă succesul fenomenal de care se bucură Inna în străinătate.

La Premiile ESKA, Inna a împărţit scena cu OneRepublic, White Lies, Oceana, Melanie Fiona şi alţi 13 muzicieni internaţionali sau locali. Ea a cântat "Amazing", piesa promovată în prezent pe plan european.

În România, Inna a câştigat anul acesta, în martie, premiul pentru cel mai bun artist la secţiunea "Pop-Dance", la Premiile Muzicale Radio România Actualităţi.

Anul trecut, în decembrie, Inna a ajuns pe primul loc în topurile Billboard, la secţiunea „Hot Dance Airplay", ce contorizează difuzările la posturile de radio din Statele Unite, cu piesa „Hot".

Cântecul, deja foarte popular în Europa de Est, a ajuns în februarie şi la posturile de radio din Marea Britanie. Pe Youtube, în numai zece luni,"Hot" a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori.

 

""
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa click.ro 

Lasă un răspuns