Formaţia Guns N’ Roses a concertat ieri seară la Bucureşti, într-un show organizat de D&D East Entertainment.

Lipsa de punctualitate a trupei Guns N’Roses va deveni proverbială, după ce show-ul de la Bucuresti programat marti seara, pentru ora 20:30, a inceput cu 2 ore mai tarziu,  nu înainte ca fanii nemulţumiţi să administreze formaţiei vreo trei runde de huiduieli. Trupa de deschidere – Danko Jones – nu a reuşit să calmeze fanii, ci mai degrabă să-i îngreţoşeze, după ce solistul a povestit, încercând să facă o glumă, cum şi-a adunat saliva toată ziua într-o sticlă din care a băut pe scenă.

Piesa de debut a concertului a fost Chinese Democracy, cea care dă numele albumului pe care Guns l-a promovat şi în România.

Cum era de aşteptat, publicul a rezonat mai mult la piesele cunoscute – Welcome to the Jungle, Live and Let Die, You Could Be Mine, Sweet Child o’Mine, November Rain, Knockin’ on Heaven’s Door (poate singura când publicul a cântat cu adevărat, la îndemnul solistului), Don’t Cry.

Miron Cozma a venit la concert

În pauza de pregătire a instrumentelor pentru Guns, spaţiul din Golden Circle a fost traversat în grabă de Miron Cozma, îmbrăcat în geacă de piele şi cu mult gel în păr, ceea ce a stârnit amuzamentul martorilor la această apariţie, care încercau să se atenţioneze unii pe alţii cu "Uite-l pe Luceafărul Huilei". Deşi îi este interzis să intre în Bucureşti, Miron Cozma s-a folosit de derogarea primită pentru a-şi duce soţia la medic, astfel el participând la concertul formaţiei Guns N’ Roses.

""""""

""""

""

""""

Lasă un răspuns