Pe 18 iunie 2019 se va da startul Skytrek Helicopter World Tour, cu piloții francezi – Samy Da-Dalt și Corentin Larose la manșa elicopterului Guimbal Cabri G2. Cei doi și-au propus să viziteze 14 țări pe parcursul a 3 luni, în 275 de ore de zbor și 39.000 km.
Dealer Cabri în România și în același timp „cel mai dinamic aeroport din țară” cu peste 90% din traficul civil de elicoptere și operatorul privat – leader pe piața internă de elicoptere, Regional Air Services salută și sprijină inițiativa piloților de a organiza acest turneu care își propune câteva premiere:
  • Prima călătorie în jurul lumii cu elicoptere cu 2 locuri (record oficial FAI);
  • Prima călătorie în jurul lumii cu elicoptere pilotate de francezi;
  • Prima călătorie în jurul lumii cu elicoptere franțuzești.

Din iunie și până în septembrie 2019, cei 2 piloți vor zbura deasupra Franței, Marii Britanii, Insulelor Feroe, Islandei, Groenlandei, Canadei, Statelor Unite, Rusiei, Belarusului, Cehiei, Poloniei, Germaniei, Luxemburgului și Belgiei – cu suportul comunității Cabri, în încercarea de a demonstra că elicopterul Cabri G2 este reprezentativ pentru industrie, cu o întreagă rețea puternică în spate, dar și că acest elicopter este cel mai fiabil, silențios și nepoluant.

   Pe site-ul oficial https://helicopterworldtour.com sau pe facebook: Skytrek – Helicopter World Tour and instagram.com/corentinlarose/, puteți urmări experiențele celor 2 piloți în țările vizitate, de la zborul deasupra Senei in Paris și până la aterizarea la Maunsell Forts, povești unice sau întâlniri interesante cum se anunță cea cu Trent Palmer.

Anul acesta, Regional Air Services, dealer Cabri, invită la aeroportul Alexandru Podgoreanu din Tuzla, atât presa, câși iubitorii de elicoptere, pentru a vedea cu propriii ochi performanțele Cabri G2 și pentru a împărtăși experiența personală pe această temă.

În plus, pe 30 iunie, la Aeroportul Tuzla se va sărbători European Helicopter’s Day / Ziua Europeană a Elicopterelor, eveniment la care Cabri G2 va fi prezent atât în static display, cât și în demonstrații de zbor.

   Regional Air Services este cel mai important aeroport cu privire la activitatea elicopterelor, cu mai mult de 90% din traficul civil de elicoptere la nivel național, incluzând aeronavele străine care vin îțara noastrăÎn ultimii ani, Tuzla s-a clasat locul 2 național după Otopeni în topul aeroporturilor cu cele mai multe mișcări de aeronave.

Lasă un răspuns