""

Desi este considerata una dintre cele mai frumoase si senzuale femei din România, Gina se confrunta cu probleme serioase care îi afecteaza aspectul fizic. Înca din adolescenta, periodic, blonda se umple de cosuri la nivelul fetei. Daca initial a dat vina pe pubertate, ulterior, vedeta a cautat raspunsul în cabinetul unui medic. Abia dupa analiza sângelui a aflat ca este infectata cu un stafilococ. Asta s-a întâmplat în urma cu sapte ani.

De atunci, Gina urmeaza un tratament constant cu antibiotic. Desi specialistul i-a schimbat de mai multe ori reteta, prescriindu-i o alta substanta activa, infectia nu cedeaza, semn ca stafilococul a devenit rezistent la tratament. În aceste conditii, Gina încearca din raputeri sa stopeze eruptiile, optând pentru fel de fel de terapii alternative. Din pacate, nu reuseste în totalitate, iar atunci când fata i se umple de bubite, vedeta foloseste cantitati uriase de produse de make-up pentru a le ascunde.

Asadar, s-au împlinit sapte ani de când Gina Pistol ia antibiotice si, cum era de asteptat, efectele adverse au început sa se faca simtie. “Am ficatul praf!”, recunoaste blonda.

Lasă un răspuns