""Cu indrazneala, sensibilitate, sinceritate si realism, Florin Chilian se pregateste sa lanseze pe piata muzicala romaneasca un nou single, insotit evident si de un videoclip. "Viata ca o curva" este primul extras pe single de pe viitorul album al lui Florin Chilian "Autistul – Nu-l Mai Goniti pe Brancusi",care va fi lansat in cursul lunii iunie.

Filmarile pentru "Viata ca o curva" au avut loc saptamana trecuta si au avut-o ca protagonista pe Maria Dinulescu, declarata "Cea mai buna actrita a anului 2009". Chilian a "debutat" ca regizor cu acest videoclip, ocupandu-se de scenariul si regia materialului. Povestea s-a bazat pe un minimalism exploziv si pe transmisie la nivel emotional, realizarea conexiunii depinzand exclusiv de performanta actoriceasca a Mariei. Produsul finit va fi fara indoiala unul impresionant, avand in vedere ca doi artisti in adevaratul sens al cuvantului si-au unit fortele pentru a transmite un mesaj extrem de puternic.

"Versurile piesei m-au inspirat in imaginarea subiectului acestui clip. Forta interioara a lui Florin Chilian regasita in acest nou album este cea care m-a facut sa cred ca pot convinge publicul ca dificultatea pe care o avem in a fi acceptati de sistem, de ceilalti si de noi insine nu este atat de mare. In timpul filmarii ma gandeam la cati oameni se simt dezorientati in aceasta perioada de criza si m-am ajutat de o mare iubire care stiu ca are nevoie de incredere." a declarat Maria Dinulescu, care a carei prestatie stralucita a impresionat intreaga echipa prezenta la filmari.

"Maria Dinulescu a fost geniala! a declarat Chilian. "Multa, foarte multa emotie acolo la filmari. Trecand peste faptul ca nu am dorit sa existe nici un fel de artificiu tehnic, nici o "facatura regizorala" am vrut sa redau cumva ideea de autism si de puternica traire interioara a unei conditii nerecunoscute in Romania – autismul. Practic am iesit din platou de cateva ori pe timpul filmarilor pentru ca emotia era coplesitoare!" a continuat artistul.

Videoclipul "Viata ca o curva" va avea premiera in cateva zile, si dupa spusele lui Chilian – "Toata lumea va avea o surpriza de proportii odata cu vizionarea acestui material!"

Lasă un răspuns