Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gender Talk: corp & gen

26 februarie 2020 @ 19:00 - 21:30

Întâlnirea Gender Talk din februarie se va concentra pe tema corpului în relație cu genul. Vom încerca să creăm un spațiu cât mai sigur pentru a putea discuta lejer, dar și profund, despre corpurile în care trăim. De aceea, vă invităm să lăsați la ușă toate prejudecățile și normele cu privire la corp, și să aduceți cu voi curiozitate, multă empatie și respect pentru experiențele tuturor.

Avem relații super diferite cu corpurile noastre și e mult de discutat despre cum ne raportăm la ele, cum le înțelegem, cum le acceptăm sau nu, cum le schimbăm sau nu, ce sentimente avem față de ele, șamd.

Așa că, suntem super interesatx să destigmatizăm discuțiile despre corp și să devenim mai confortabilx în a desluși împreună misterele acestuia. Acestea fiind spuse, la întâlnirile noastre puteți să împărtășiți cât de mult, puțin sau deloc vreți cu ceilalți, nimeni nu trebuie să povestească ceva ce nu se simte comfortabilx, puteți veni chiar și numai să îi ascultați pe ceilalți.

Tema corpului poate să fie una dificilă pentru mulți dintre noi, așa că vă rugăm să aveți grijă de voi și de celelalte persoane prezente pe parcursul acestui proces ❤️❤️❤️❤️❤️.

După cum ne-am obișnuit, vă invităm, dacă vreți și puteți, să aduceți ceva de mâncat sau de băut pentru a împărți cu grupul.

Vă așteptăm!
–––––––-
La Gender Talk recunoaștem diversitatea de gen și faptul că nu există doar 2 genuri. Mai mult, explorăm felul în care experiențele noastre sunt diferite sau similare datorită altor identități pe care le avem, incluzând orientarea sexuală, etnia, vârsta, statutul socio economic, (diz)abilitatea etc.

Gender talk este feminist, anti-rasist și împotriva oricărei forme de excluziune și discriminare.

Detalii

Dată:
26 februarie 2020
Oră:
19:00 - 21:30
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,

Organizator

Gender Talk
Email:
gendertalkro@gmail.com

Loc de desfășurare

Colectiva Autonoma Macaz
Mihai Eminescu 149
București, România
+ Hartă Google