Eros Ramazzotti a concertat, sâmbătă seara, pe Stadionul "Iolanda Balaş Soter" din Bucureşti, oferindu-le celor câteva mii de fani un show plin de pasiune şi de energie, care a cuprins atât melodiile sale foarte cunoscute, cât şi cântece de pe cel mai recent album al său, "Ali e radici".

Cântăreţul italian a urcat pe scenă în jurul orei 21.15, la circa o oră după ce Grimus, formaţia care a cântat în deschiderea concertului lui Ramazzotti, îşi încheiase prestaţia. Aşteptarea publicului a fost însă răsplătită de un show foarte energic, în care Ramazzotti a îmbinat atent hiturile sale cunoscute cu melodii mai noi.

"Buna seara, Bucureşti! Ce faceţi? Aici sunt fete frumoase?", aşa şi-a salutat Ramazzotti publicul, care umpluse integral gradenele stadionului şi aproape întreg gazonul. Spectatorii i-au răspuns artistului prin nenumărate aplauze, care nu s-au oprit nici în timpul melodiilor.

Dincolo de succesul său comercial, Ramazzotti a demonstrat la Bucureşti – dacă mai era nevoie de vreo probă – timp de aproape două ore, că îşi trăieşte cu adevărat muzica şi prin pasiunea pe care o pune în spectacolele sale reuşeşte să transmită celor din public, fani sau nu, o emoţie veritabilă.

Printre melodiile interpretate de artist în concertul de la Bucureşti s-au numărat "Fuoco nel fuoco", "Una storia importante", "Un’altra te", "Parla con me", "Quanto amore sei", "Cose della vita", "Se bastasse una canzone" şi "Piu bella cosa".

La finalul concertului, Eros Ramazzotti le-a mulţumit spectatorilor în limba română, luându-şi la revedere alături de formaţia care l-a acompaniat.

Show-ul lui Ramazzotti din Capitală a fost inclus în turneul de promovare a celui mai nou album al artistului, "Ali e Radici". "Ali e Radici – World Tour 2009-2010", care a debutat pe 21 octombrie, anul trecut, la Rimini, în Italia.

Cel de-al 11-lea album al lui Eros Ramazzotti, "Ali e radici", a fost lansat pe 22 mai 2009.

Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Ramazzotti, în vârstă de 46 de ani, se numără "Se bastasse una canzone", "Un’altra te" şi "Terra promessa". În cei 25 de ani de carieră, Ramazzotti a vândut peste 40 de milioane de albume.

Starul italian a realizat câteva duete cu artişti prestigioşi, precum Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini şi Ricky Martin.

"erosLasă un răspuns