Concertul susţinut de trupa Vama, joi seară, la Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş, a fost punctat de mai multe sărituri de la înălţime, ale unor temerari amatori de bungee jumping.

""

Nebunia care cuprinde "peninsularii" s-a răspândit încă din prima zi a festivalului de la Târgu Mureş printre participanţii la cel mai mare eveniment de gen din România.

La bungee jumping Peninsula s-au înghesuit, joi, încă de la orele amiezii, tinerii dependenţi de adrenalină, motiv pentru care macaraua care îi urca la înălţimea de 67 de metri a "muncit" non-stop.

""

Concertul trupei Vama, desfăşurat în faţa a circa 2.000 de tineri strânşi la scena Weekend Main Stage, a fost punctat, joi seară, de sărituri de la înălţime ale temerarilor exact când solistul Tudor Chirilă cânta despre tinereţe şi libertate.

De altfel, acesta a remarcat la un moment dat, în faţa publicului, că, deşi nu este în Vamă, atmosfera de la "Peninsula" este comparabilă.

Cei care şi-au depăşit emoţiile şi au sărit în gol au avut public din plin, deoarece au fost văzuţi atât de cei din faţa scenei Weekend Main Stage, de artişti, de participanţii la activităţile de la Peninsula Park, cât şi de cei care savurau o bere la terasele din zonă.

Petrecerea a continuat mult după miezul nopţii, pe cele patru scene ale "Peninsulei" urcând, printre alţii, Lajko Felix şi trupa sa, duo-ul Harry Tavitian & Cserey Csaba, Kumm, Adrian Eftimie şi britanicii de la Therapy?.

Vineri, "peninsularii" sunt îmbiaţi cu nume de forţă precum Gorillaz Sound System, The Rasmus, Fedde Le Grand, Parov Stelar Band, Compact, Direcţia 5 şi Şuie Paparude.

La Ceasul Floral din Târgu Mureş va avea loc, la ora 15.30, un scurt live performance al starului australian Dub FX, "un trubadur modern, artist de stradă modest şi star de faimă internaţională".

Până duminică, la Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş, vor concerta peste 70 de artişti renumiţi, din ţară şi străinătate. Organizatorii festivalului mizează pe minim 60.000 de participanţi.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns