Duminica 30 octombrie, ora 21.00, in club Control va avea loc concertul trupei Avant’n’Gard (psychedelic live performance).

Invitati speciali pentru show-ul din Control sunt Norzeatic (electronics) si artistul german Marcus Beuter (electronics).

Pretul unui billet de intrare este 10 lei.

Potrivit comunicatului de presa, Avant’n’Gard este un colectiv artistic reunit in jurul ideii de naturalete a actului artistic si a muzicii improvizate. Un performance Avant’n’Gard se construieste din elemente de poezie vorbit-cantata, istorisiri dadaiste, incantatii urbane, ritmuri ambientale, sonoritati psihedelice si free jazz etc. Impreuna, membrii colectivului cauta punctul de echilibru dintre ei insisi si sunetele inconjuratoare; mai mult – impartasesc starea de a fi liber ca parte dintr-un grup, intr-o comunicare artistica adevarata.

 

De cand exista pe scena muzicala autohtona, Avant’n’Gard a participat la festivaluri si actiuni precum Saptamana Internationala a Muzicii Noi, Noaptea Muzeelor, Street Delivery, Bran Castle Fest, CNDB Ocupat si a sustinut concerte in cluburi si ceainarii, dintre care: Art Jazz Club, Green Hours, Control Club, Shift Pub, Moskva Caffe (Oradea), Sala de lectura Teatrul Act etc. Radiocul national croat le-a dedicat doua emisiuni, difuzand in intregime albumul bootleg Peisaj pictat in ceai, lansat in 2010.

Lasă un răspuns