Conduceţi un Ford ? Înseamnă că sunteţi mulţumiţi şi de viaţa sexuală! Există, mai nou, şi un top despre cât de plăcută este viaţa sexuală a şoferilor, în funcţie de marca de maşină condusă.

 

Un sondaj efectuat în rândul a peste 6.000 de europeni a scos la iveală faptul că şoferii de maşini Ford sunt cei mai împliniţi în ceea ce priveşte viaţa sexuală de cuplu, neavând nemulţumiri legate de acest subiect. Ei sunt mereu dornici de aventură, atât în dormitor, cât şi în maşină, partenerul sau partenera fiind mereu satisfăcuţi după o partidă de amor.

Constructorul american este urmat pe celelalte două trepte ale podiumului, într-un top alcătuit de către cei de la joyclub.de, de către şoferii de Audi şi de Volkswagen.

Şoferii de Renault, pe ultimul loc

La polul opus, cei care conduc o maşină Renault sunt foarte puţin satisfăcuţi de viaţa lor sexuală, care este chiar plictisitoare.

În ceea ce priveşte sexul în maşină, tot conducătorii de maşini Ford sunt pe primul loc al topului, dar ultima poziţie nu mai este aici ocupată de către cei care şofează Renault, ci de cei de pe BMW.

""

Lasă un răspuns