""

Dupa ce am aflat ca Daniela, sotia lui Cheloo de la Parazitii se afla sub dependenta drogurlor, azi au fost publicate si alte probleme pe care le-au avut cei doi soti de cand sunt impreuna.

Se pare ca Daniela nu a fost de acord cu decizia sotului sau de a-l lasa pe Stefan Mihai, fiul lor, in grija bunicilor, decizie luata din cauza manifestarilor violente pe care sotia muzicianului le avea din cauza drogurilor.

Astfel, tanara a decis ca cel mai bine ar fi sa fure copilul. "Ea il furase pe Stefan Mihai. Si toata familia alerga dupa ea cu masinile sa ia copilul. Cand au blocat-o in trafic a inceput circul. S-au certat groaznic, fiecare chemand politia. Totul a durat vreo trei ore", a declarat o sursa apropiata, marturia acesteia fiind confirmata si de politie.

Desi Cheloo pare o persoana foarte dura, acesta lupta pentru binele familiei sale. In prezent, Daniela se afla internata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, pentru a i se oferi un tratament impotriva dependentei de amfetamina

Lasă un răspuns