Don Juan-ul italian a murit așa cum cum a trăit, făcând amor. Zanza a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri, în timpul unei partide de amor cu o româncă în vârstă de 25 de ani. Avea 63 de ani.

Potrivit corriereromagna.it, Zanza s-a întâlnit cu tânăra româncă. Cei doi au mers cu mașina lui până în zona Pradella, din Rimini, acolo unde deținea un teren. Au făcut sex în mașină și brusc, în jurul orei 2:00 dimineața, playboy-ului italian i s-a făcut rău. Românca a fost cea care a sunat la serviciul de urgențe 118. Din păcate, pentru Maurizio Zanfanti nu s-a mai putut face nimic. Acesta a murit în urma unui stop cardiac. Trupul neînsuflețit al lui Zanza a fost dus la morgă.

Agăța turistele pe Riviera Italiană


Zanza a a fost un adevărat cuceritor. Din anii ’70 obișnuia să agațe turistele străine de pe Riviera Italiană. În ultimii ani, considera că-și încheiase „cariera” ca playboy. Maurizio Zanfanti se lăuda că, de-a lungul anilor, a întrețiunut relații sexuale cu 6.000 de femei.

„Câte femei am sedus? Dat fiind că am activat în domeniu 35 de ani, ar putea fi vreo 6.000”, spunea el.
„Cred că am făcut mai multă promovare turistică pentru Rimini decât sute de agenții”, se lăuda Don Juan-ul italian.

Zanza era atât de celebru încât cotidianul german Bild i-a dedicat un amplu material în anii ’80 celui pe care l-au considerat un sex-simbol masculin și foarte popular.

About Post Author

Lasă un răspuns