Catalin Botezatu a dovedit că este un bărbat cu dare de mână nu doar pentru femeile din viaţa lui, ci şi pentru concurentele de la emisiunea "Burlacul". Celebrul creator de moda a spart 5.500 de euro pentru un inel cu briliante pe care îl va oferi câştigătoarei reality-show-ului "Burlacul".

„Se ştia că până acum cea care primea trandafirul era cea aleasă, dar de această dată cea căreia i-a fost dăruită floarea a pierdut, câştigătoarea primind un inel, bijuterie ce se ridică la valoarea de aproximativ 5.500 de euro. Bineînţeles că fata care a primit trandafirul s-a bucurat, iar cealaltă a început să plângă, crezând că a pierdut. Suspansul a durat câteva minute până când s-a dăruit… inelul. Cert este că fiecare dintre ele s-a simţit, chiar dacă una numai pentru câteva minute, câştigătoare", a declarat, pentru ziarul Ring, o sursă apropiată designerului.

Cele două concurente care au ajuns în finala emisiunii "Burlacul" sunt blondele Mihaela şi Violeta. Cea care i-a câştigat inima lui Cătălin Botezatu va fi aleasă în această seară, de la ora 20.30, de celebrul designer.

""

Lasă un răspuns