Cătălin Botezatu are un trecut tumultos ce şi-a lăsat amprenta puternic asupralui. Despre felul cum a făcut primii bani, despre problemele lui de sănătate şi scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului, designerul a vorbit într-un interviu acordat site-ului kamikazeonline.ro.

Nu multă lume ştie, dar înainte de a ajunge manechin, Cătălin Botezatu se pregătea pentru o carieră în fizică. Părinţii lui şi-au dorit să fie inginer sau medic, dar se pare că destinul i-a rezervat cu totul altceva.

"Părinţii mei îşi doreau foarte tare, iar eu nu am vrut să fie o dispută în familia mea. Şi pînă la urmă i-am dezamăgit pe amîndoi. Tata voia să fiu inginer ca el, voia să fac practică la reactorul nuclear din Canada. Mama voia să devin medic. Am luat la Energetică nucleară, dar nu am continuat, fiindcă nu era ceea ce îmi plăcea mie", a declarat Bote, care a recunoscut că părinţii lui l-au bătut chiar şi în clasa a XII-a.

”Primele milioane de mărci le-am pierdut aşa cum le-am făcut”

La începutul carierei sale de manechin, Cătălin Botezatu câştiga aproximativ 10.000 de lei pe lună, ceea ce pe vremea aceea era echivalentul unui salariu de ministru.  La 24 de ani a devenit milionar în mărci, dar a pierdut bani la fel de repede cum i-a şi câştigat.

"Primele milioane de mărci le-am făcut cînd aveam 24 de ani. Dar le-am pierdut aşa cum le-am făcut. Aveam în cont 23 de milioane de mărci. Eram proprietar peste afaceri de fashion, ferme, fabrici. După ce i-am pierdut, nu mai aveam nici chiloţi în cur. Mi-au devalizat vila din Primăverii, mi-au vîndut tot ce aveam în ea, apoi mi-au vîndut-o de tot, cu acte false. Cred că şi acum notarii sînt în puşcărie. Cînd am ieşit, aveam 50.000 de mărci datorie la avocaţi", a povestit designerul despre una dintre perioadele cele mai dificile din viaţa sa.

”Nu sunt bulangiu”

În prezent, renumitul designer a trecut prin două infarcturi, a suferit o operaţie pe colon şi reuşeşte să doarmă doar cu somnifere. Stresul şi prejudecăţile celor din jur l-au marcat, iar efectele negative nu au întârziat.

"De cinci-şase ani am această perioadă de insomnie. Adorm foarte tîrziu şi nu pot fără somnifere. Iau celebrul Frontin. E un somnifer mai soft, adevărul e că m-am şi obişnuit cu el, dar nu vreau să iau ceva mai puternic, ca să nu mă topesc şi să ajung să fiu dependent de somnifere(…)Pe fondul stresului şi al nedreptăţilor care mi s-au făcut, am făcut cancer de colon, m-am operat la Detroit. Mereu mi-am asumat trecutul meu. Ca să mă rănească, unii oameni mi-au spus tot timpul două lucruri: că sunt bulangiu şi că am făcut puşcărie. Puşcăria a fost, de fapt, arest preventiv. Iar bulangiu nu sunt", a declarat Cătălin Botezatu.

""""

Lasă un răspuns