Fostă gimnastă de performanţă, in prezent componentă a trupei Flamingo Girls, Bianca Bădoi (27 de ani) se antrenează pentru show-urile fierbinţi, in care frânge inimile bărbaţilor, într-un mod inedit.

În sala de fitness, Bianca preferă să-şi facă antrenamentul de întreţinere total dezinhibată, fără sutien sau bluză, etalându-şi sânii aţâţători. “Mă simt mult mai bine atunci când fac antrenamentele topless. Sunt mai liberă în mişcări, mai armonioasă. Evident că nu fac un spectacol din acest lucru. Caut ca în sală să nu mai fie nimeni în momentul în care mă pregătesc”, ne uimeşte frumoasa Bianca.

""

 

Ea continuă la fel de degajat: “Pentru mine nu ar fi nici un fel de problemă, dar nu ştiu dacă pentru colegii mei de sală ar fi foarte potrivit. Mă îndoiesc că s-ar mai putea concentra”, ne-a declarat, zâmbind, tânăra. Bianca ne-a invitat la o şedinţă de pregătire, care a durat aproape o oră. Fosta sportivă n-a uitat de gimnastică, antrenându- se la bara fixă, pe bicicletă, dar şi la aparatele de forţă. “Fără mişcare nu mi-aş putea păstra mobilitatea dobândită la gimnastică. E esenţială”, a spus ea.

A fost în lotul de junioare de la Deva.

Bianca a practicat gimnastica artistică, ajungând până în lotul de junioare de la Deva. Din cauza unei accidentări la un genunchi, a renunţat însă la sportul de performanţă, orientându- se spre gimnastica aerobică. În 2001, a bifat cea mai importantă distincţie, medalia de bronz la Cupa Mondială de la Sofia, cu formaţia de trio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa libertatea.ro 

Lasă un răspuns