Continuarea filmului Avatar, care a avut cele mai mari incasari pe plan mondial din toate timpurile, nu va aparea pe ecrane inainte de 2014.

""

Regizorul filmului, James Cameron, a declarat intr-un interviu citat de hollywoodnews.com, ca ar putea filma chiar si Avatar 3 in aceeasi perioada, insa niciuna din cele doua continuari nu va fi lansata pana in 2014.

"Ideea este ca ambele sa fie inregistrate simultan, insa vor fi lansate la un an sau poate doi diferenta", a spus Cameron.

In ceea ce priveste actiunea, regizorul a declarat ca aceasta se va desfasura sub apa, in oceanele Pandorei. Cameron promite ca Avatar 2 va fi "la fel de captivant, variat si bogat in elemente noi" ca si primul. "Pentru ca vom avea multe personaje care traiesc in apa, ar trebui sa le filmam sub apa. Nu este acelasi lucru cu a face scufundari de placere. Noi vom munci", a adaugat acesta.

James Cameron a inceput sa scrie scenariul pentru Avatar in 1994. Filmul a atras incasari de 2,7 miliarde de dolari, intrecand astfel recordul anterior detinut de Titanic (de 1,84 miliarde de dolari), pelicula regizata tot de Cameron.

Desi a avut un buget de aproximativ 300 de milioane de dolari, fiind si cel mai scump film din istorie, Avatar a primit doar trei premii Oscar, pentru "cea mai buna scenografie", "cea mai buna imagine" si "cele mai bune efecte speciale", din cele noua nominalizari.

Lasă un răspuns