Se anunţă un show de zile mari la Arenele Romane, iar cel care va incendia atmosfera este nimeni altul decât celebrul Sean Paul.

    Superstarul jamaican vine în România în 23 mai şi promite un spectacol de neuitat.

    În deschiderea evenimentului vor cânta Faydee, Fly Project și Simona Nae.

    Iubit de publicul din toată lumea atât datorită stilului inedit, dar şi graţie colaborărilor de succes cu artişti celebri, Sean Paul este unul dintre cei mai prolifici artişti, având colaborări cu Beyoncé, Rihanna, Akon, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Enrique Iglesias sau Shaggy.

    Biletele sunt în vânzare pe: iabilet.ro și bilete.ro şi costă 179 de lei.

 
    Superstarul jamaican nu are pretenţii exagerate şi pe lista de preferinţe se regăsesc sandwichuri americane cu diferite umpluturi (ton, şuncă, pui), aripioare picante cu sos Roquefort, pizza vegetariană, quarto formagi şi hawaiană.

    Sean Paul vrea ca din cabină să nu-i lipsească cafeaua, băuturile energizante, cognacul Hennessey, bere Ursus, apa Fiji şi sucurile naturale.

    Superstarul a mai cerut fructe: banane, fructe de pădure şi ananas.

    Pe lista de “dorinţe” se regăsesc şi ghimbirul, vitamina C efervescentă, dar şi turmeric, un condiment indian despre care se spune că face minuni pentru voce.

 
    Cu un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Sean Paul a ocupat, de-a lungul carierei lui, numeroase poziții de top în Billboard, deținând mai multe discuri de platină.

    Sean Paul a concertat în peste 100 de țări până acum și a cântat pentru milioane de fani din toate colțurile lumii.

 


Lasă un răspuns