eMAG va instala peste o mie de dulapuri de livrare în benzinăriile din România până la finele anului viitor, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al companiei.

Acesta a prezentat în premieră cum arată dulapurile respective.

Numite eMAG EasyBox, acestea vor putea fi accesate non-stop, 24 de ore pe săptămână.

Primele astfel de dulapuri sunt instalate în București, în benzinăriile Petrom și OMV.

Vor putea fi ridicate produse de dimensiuni mici și medii, precum laptopuri, telefoane, încălțăminte, haine, cărți, parfumuri etc.

„Vor fi două faze de dezvoltare. Prima fază va funcționa pentru comenzile plătite online. Clienții își pot alege exact locația din care să ridice produsul, în momentul în care produsul ajunge în locația respectivă clientul va primi email și SMS, se va duce cu telefonul și va scana codul de pe telefon și se deschide cutia unde este produsul lui.

În faza a doua, va putea fi făcută plata cu card la fața locului și de asemenea vom pune și retururi să fie disponibile acolo. Adică îți completezi cererea de retur online, primești un cod. (Depui) obiecte mici și medii, un laptop… nu cred că nimeni nu iese cu frigiderul în spate din casă”, a afirmat Stanciu.

 

17 showroom-uri la nivel național

Aceasta este una dintre măsurile pe care eMAG, cel mai mare retailer online din România, le ia pentru a se asigura că marfa comandată de pe platforma sa ajunge la cât mai mulți români.

În acest moment, eMAG are 17 showroom-uri în marile orașe din țară și dorește să mai deschidă două până la finele anului.

Parteneriat cu Poșta Română

De asemenea, eMAG lucrează cu Poșta Română, astfel încât clienții pot să își ridice comenzile de la oficiile poștale din țară. Tot la Poșta Română vor putea consumatorii să depună și retururile, în caz că nu sunt mulțumiți de produsele comandate.

Dreptul de retur la eMAG este de 30 de zile de la data livrării/ridicării produsului.

În acest moment, eMAG folosește circa 600 de oficii poștale în parteneriatul său cu Poșta Română, aproximativ 10% din totalul celor deținute de compania de stat.

Noile dulapuri de livrare vin în completarea acestor modalități de ridicare a produselor, ceea ce va mări și mai mult amprenta de distribuție a eMAG în România.

About Post Author

Lasă un răspuns