Cântăreaţa Elena Gheorghe a uimit pe toată lumea cu logodna ei, dar în momentul în care a anunţat că va deveni şi mămică, surprinderea a fost şi mai marte pentru că silueta ei este neschimbată.

"M-am îngrăşat 1kg în aproape 5 luni de sarcină“, a declarat Elena pentru enational.ro. Cântăreaţa a mai povestit că este chiar subiectul unor glume în cercul ei de prieteni din acaestă cauză. "Burta nu se vede, mai degrabă par un pic balonată. Din aceasta cauză, mulţi prieteni mă întreabă: "Unde îţi este burta? Chiar eşti însărcinată? “, pentru că sunt slaba, iar acest lucru cred că este un atu“, a mai mărturisit viitoarea mămică.

 

Deşi se află în al doilea trimestru de sarcină, aceasta evoluând normal, greutatea ei i-a surprins până şi pe medici. Oricum, Elena Gheorghe se poate declara fericită, pentru că, după naştere, nu va mai avea de luptat cu kilogramele în plus, aşa cum s-a întâmplat cu alte vedete din showbiz-ul autohton.

 

Cântăreaţa Elena Gheorghe (26 de ani) şi iubitul ei, Cornel Ene (30 de ani), şi-au legalizat,în urmă cu o săptămână, relaţia de şapte ani în localitatea natală a artistei, Clinceni.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns