Au contract pentru toata vara, iar înainte de probele de sunet au facut o plimbare cu ski-jetul care s-a terminat cu ciocnirea a doua dintre aparate.


Ceea ce a urmat este greu de descris. Bogdan si colegii sai au fost amenintati de catre bodyguarzii firmei care detine ski-jet-urile care le-au cerut sa plateasca toata contravaloarea obiectelor avariate, altfel „îi omoara cu bataia". Un politist care era în concediu a fost martor la eveniment si si-a chemat colegii sa ii potoleasca pe agresori. Astfel au scapat cu bine cântaretii din întregul incident. Trupa nu va depune plangere la politie, chiar daca au fost agresati de bodygurazi.

"Suntem o trupa care crede într-un comportament pasnic, întotdeauna prin muzica noastra reggae am promovat mesajul pacifist, vezi albumul nostru Republika Verde, iar faptul ca îi iertam este pentru ca nu suntem ipocriti desi avem martori si poze de la incident. Din pacate întâmplarea ne-a limitat timpul pentru probe de sunet pentru recitalul de la hotelul unde suntem angajati, iar organizatorii au fost deranjati de asta, chiar daca, ulterior, recitalul a iesit foarte bine", a mentionat Bogdan, liderul trupei El Negro. "Este posibil ca din cauza acestui incident contractul trupei cu hotelul sa se rezilieze, desi aveam o întelegere pentru toata vara. Precizam ca membrii trupei se simt bine, nu au avut nevoie de interventii medicale, iar Dorin, cel mai afectat în urma incidentului a fost la medic pentru radiografie la zona coastelor, care însa a iesit bine", a declarat Bogdan Negroiu.

""

Lasă un răspuns