Ambasada Republicii Federale Germane la Bucureşti în colaborare cu spaţiul de evenimente Kulturhaus Bukarest vă oferă pe data de 20 septembrie 2013 o petrecere în purul stil nemţesc şi groovy, unde promitem că nu te vei opri din dansat, atât tu cât şi prietenii tăi: EINZ, ZWEI, DISKOTHEK. Invitat special pentru un concert în cadrul acestei petreceri este Freddy Fischer & His Cosmic Rocktime Band, care vine chiar din Germania de unde aduce în clubul nostru o mare petrecere de disco-jazz pe care nu ţi-ai mai închipuit-o niciodată. După concert şi o scurtă pauză de relaxare, cât să-ţi tragi sufletul la o bere cu cei cunoscuţi, te aşteptăm la partea a doua a petrecerii cu DJ-ii rezidenţi ai clubului: SHURUBEL & FILIP.

 

Pe lumea asta se întâmplă o grămadă de ciudăţenii muzicale, care de care mai atrăgătoare pentru o grămadă de segmente de oameni. Pe unele dintre ele le laşi deoparte, nu-ţi plac, nu sunt genul tău, nu e ceea ce te încântă, nu îţi “gâdilă urechile”, cum ar zice un mare scriitor român. Pe unele dintre ele însă, atunci când le auzi, pare că nu mai vrei să le dai drumul din minte, te agăţi de ele cu amândouă mâinile şi cu toată imaginaţia. Ei bine, din această ultimă categorie face parte Freddy Fischer & His Cosmic Rocktime Band.

 

http://www.youtube.com/watch?v=fEbsnfRLJq4 

http://www.youtube.com/watch?v=0RpEr25x2_M 

 

Ştiţi sound-ul acela de radio al anilor ‘70 la care noi tot revenim, dându-i nişte beat-uri şi nişte influenţe de trupe indie? Freddy Fischer ia cu măiestrie aceste sunete, le adaugă versuri germane şi le face disco-jazz, într-un melanj deosebit de groovy pe care nu te poţi stăpâni să nu dansezi.


  
 

Talentul Freddy Fischer nu a ieşit gata pregătit, ca mai toate talentele despre care ştim din istorie. Nu ai cum să prezici talentul, iar dintr-un pescar din Berlinul anilor 60 şi 70, înconjurat de ziduri şi blocuri gri sau de oceane întregi de… monoliţi, nici nu-ţi trece prin minte că pasiunea pentru muzica soul din America poate răbufni de acolo. E şi mai greu să găseşti oameni cu aceeaşi pasiune şi să porneşti la un drum muzicale aşa, autodidact. Din concert în concert s-a creat un stil propriu, iar cu timpul au venit creaţiile originale ale lui Freddy şi astfel un stil unic, pe care nu-l poţi lăsa deoparte, a apărut în muzica germană. E soul, e aşa cum se simte el în lume sau pe scenele globului, iar tu vei trăi aceste sentimente la Kulturhaus Bukarest, alături de Freddy Fischer & His Cosmic Rocktime Band. Pe 20 septembrie 2013, la Eins, Zwei, Diskhothek.

După concert şi o scurtă pauză de relaxare, cât să-ţi tragi sufletul la o bere şi încă nişte cuvinte cu cei cunoscuţi şi curaj să mai cunoşti şi pe ceilalţi de la petrecere, te aşteptăm la partea a doua a nopţii cu binecunoscuţii DJ-i rezidenţi ai clubului: SHURUBEL & FILIP.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

About Post Author

Lasă un răspuns