A avut o viaţă de vis, dar acum stă într-un cămin de bătrâni din Snagov. Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a vorbit pentru prima dată, la CanCan TV, din acest loc şi spune că se simte foarte bine şi îi place viaţa care o trăieşte."Îmi place în primul rând locul. Mă trezesc pe la 7 dimineaţa, pe la 9 e micul dejun, apoi urmează o plimbare în parc, apoi fac gimnastică zilnic pentru că mă ţine în formă, urmează masa de prânz, apoi cites, apoi cina după care mă uit la TV şi apoi la culcare. Cel mai mult mănânc cartofi prăjiţi. Am înotat o singură dată în piscină, e apa rece. Toată viaţa mea a fost roz şi continuă să fie aşa. Nu ştiu dacă e o cameră de 5 stele sau de lux. Important e că mă simt bine, ca şi cum aş fi acasă", a spus Zina Dumitrescu în cadrul emisiunii CanCan TV, difuzată de luni până joi de la ora 22.00, la Acasă TV.
Chiar dacă nu mai activează în domeniul modei, Zina Dumitrescu nu a rămas în urma cu noutăţile din această lume.

"Se poartă sub genunchi, trebuie să urmărească linia corpului. Se poartă foarte mult roşu şi mov. Eu sunt un om care lucrează cu materialele în faţă. Îmi place să creez nişte combinaţii ciudate de materiale şi culori", spune creatoarea de modă.

 

Cititi mai mult : http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/dupa-tacere-mister-zina-dumitrescu-premiera-viata-camin-238182.html

Sursa : http://www.cancan.ro

 

About Post Author

Lasă un răspuns