Dulce Pontes, cunoscuta interpreta si compozitoare portugheza de fado, considerata „regina fado-ului contemporan”, a concertat ieri seara – 2 Decembrie 2015 in capitala, la Sala Palatului, intr-un regal muzical de exceptie – un concert vibrant, asemenea genului muzical imbratisat de artista.

    Vocea inconfundabila a solistei portugheze a rasunat pe 2 Decembrie 2015 la Sala Palatului, alaturi de pianul la care artista a cantat cu emotie si gratie piesele care au consacrat-o si care au facut-o sa castige inimile oamenilor din intreaga lume.

    Dulce a fost acompaniata de 6 muzicieni, printre care si un chitarist de flamenco – Daniel Cazares.

   Artista i-a incantat la Bucuresti pe fanii acestui gen muzical cu piese precum „La Boheme”, „Me Com Meu Amor”, „A Minha Barquinha”, “Bailados do Minho” dar si cu bine-cunoscutele si mult asteptatele melodii: „Maria de Buenos Aires” si „Canção do Mar”.

    Acordurile fado si atmosfera de vis au fost intrerupte din cand in cand de aplauzele furtunoase ale publicului. Povestile muzicale spuse de catre Dulce Pontes pe ritmuri fado dar si traditionale folclorice, i-au condus pe cei din sala intr-o alta lume, o lume in care originile fado-ului – reprezentate de combinatia dintre ritmurile sclavilor africani si a muzicii traditionale portugheze s-au impletit cu minunatele acorduri nostalgice, notele calde si versurile melancolice. Dupa ultima melodie din playlist – „Canção do Mar”, publicul s-a ridicat si a inceput sa aplaude.

     Tot in aplauzele celor din sala, artista a intrat din nou pe scena, de data aceasta pentru un bis mult mai energic decat piesele de pana atunci.

   Chiar si artista a exclamat: „Asta e o piesa mai energica, nu e fado!”, schitand un zambet complice si invitandu-i la dans pe toti cei din sala, insistand chiar ca niste persoane care stateau jos, sa se ridice sa danseze.

   Aplauzele ritmate ale spectatorilor au insotit vocea artistei pe intreaga durata a melodiei, acestia distrandu-se si profitand la maxim de acordurile pline de energie si voie buna, finalul concertului fiind unul foarte intens si antrenant.

   Concertul s-a terminat cu bis-ul aplaudat indelung, cu o multime de flori – primite din partea publicului si cu un zambet plin de fericire din partea celebrei artiste.

   Spectatorii au putut vedea o artista desavarsita, gratioasa dar si puternica, visatoare dar si cu picioarele pe pamant, sensibila dar si amuzanta, au putut admira poezia si misterul oferite de muzica fado.

  Cei ce nu o cunosteau pe artista, au putut descoperi o fiinta extrem de talentata, placuta, joviala si pozitiva.

    „Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa ne hranim sufletul si spiritul, cu acest minunat concert” a spus o spectatoae, la iesirea din sala.

   Programat initial pe 27 Octombrie 2015, concertul a fost amanat pentru data de 2 Decembrie 2015.

   Dulce Pontes si-a amanat concertul de la Bucuresti din cauza unor probleme de sanatate cauzate de un virus contactat in Cuba.

  Concertul din 2 Decembrie 2015 a fost cel de-al treilea in Romania, artista fiind foarte nerabdatoare sa se reintalneasca cu fanii!

    „Intotdeauna este placut sa te intorci intr-un loc in care esti bine primit de catre public. Eram nerabdatoare sa ma intorc pentru ca am petrecut clipe frumoase aici”, a marturisit artista..

    Primul concert al lui Dulce Pontes in Romania a avut loc in 2012, cand artista a participat la Festivalul „Viaţa e frumoasa“.

   ~~Concertul „DULCE PONTES” a avut loc pe 2 Decembrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti.

 Concert organizat de Project Events.

Parteneri media: Romania TV, Magic FM, Ring, Romania Libera, Zile si Nopti, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Etiquette, Agerpres, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Garbo.ro, Blitz TV, Info-Sanatate, Oops Media, Rabbit Media, Hollywood Multiplex, Cocor Media Channel, Unirea Shopping Center, Carpat Guard, Spard Team~~

www.ProjectEvents.ro ***

www.facebook.com/ProjectEvents.ro

About Post Author

Lasă un răspuns