Televiziunea Digi Sport a achiziţionat drepturile de transmisie ale partidei amicale dintre Dinamo şi FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august, de la ora 20.15, şi va difuza meciul live, full HD, a declarat, pentru MEDIAFAX, Radu Abramescu, producător general al Digi Sport.
 Digi Sport a achiziţionat miercuri drepturile de transmisie ale meciului Dinamo şi FC Barcelona. Negocierile purtate de mai multă vreme în acest sens s-au finalizat în această după-amiază, potrivit unui anunţ postat miercuri pe site-ul digisport.ro.

"S-au finalizat negocierile şi meciul o să fie la Digi Sport. Meciul va fi transmis full HD şi va fi o transmisiune cu 20 de camere. Toată producţia va fi făcută de Digi Sport", a spus Radu Abramescu.

Surse au declarat, pentru MEDIAFAX, că meciul Dinamo – FC Barcelona ar putea fi difuzat şi de o altă televiziune, în acest sens purtându-se negocieri.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Dolce Sport au spus: "La acest moment nu am ajuns la un acord privind retransmisia meciului Dinamo – FC Barcelona".

Dinamo va disputa un meci amical cu FC Barcelona, în data de 11 august, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Capitală.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro

Lasă un răspuns