Dragos Leasa este un artist care a lansat acum ceva timp piesa "Diferente", iar prin mesajul social puternic a reusit sa stranga peste 800.000 de vizualizari pe Youtube. Acest mesaj pune accentul pe diferentele de mentalitate din perioada anilor 90 si cele din prezent.

""

"Ideea mi-a venit cand stateam in fata blocului si discutam cu niste prieteni, in timp ce doi copii se jucau tenis de picior cu o minge de piele… din aceea scumpa de 1200 sau cat era pe vremea cand eram noi copii si ne uitam visatori la un astfel de model in vitrina, multumindu-ne cu cele de 18 sau de 35. Cand i-am vazut plecand nepasatori fara sa ia mingea din gradina mi s-au derulat in fata ochilor toate scenele din copilarie, cum fugeam la vulcanizare si pansam mingile sparte", a rememorat Dragos Leasa cateva momente din copilarie.

Ulterior Dragos a dezvoltat ideea si a pus accent pe diferente din dorinta de a transmite parintilor mesajul de a-si invata copiii sa gaseasca mai multa bucurie in lucrurile simple, pentru ca doar asa vor reusi sa aprecieze valoarea, atat a lucrurilor, cat si a oamenilor.

"Daca nu gasesti bucurie in lucrurile simple, precum jocurile copilariei, o floare oferita sau intr-o ciocolata, atunci lucrurile si sentimentele celor din jur vor deveni simple capricii. Si daca tot am adus vorba de ciocolata, se va vedea in videoclip o scena cu o ciocolata. Ei bine, dupa ce s-a filmat scena, copiii au aruncat-o nepasatori… era jumatate de ciocolata. Ce insemna pentru noi o bucatica de ciocolata in 1990?… Si ei au aruncat jumatate", a mai spus Dragos Leasa.

"Oare cine nu se ascundea de parinti sa bea apa de la chiuveta, cine nu se uita la diafilme si cine nu venea acasa julit, auzind: lasa ca trece pana te insori", si-a amintit autorul piesei "Diferente".
Lasă un răspuns