Dr. Kucho! revine in Romania de 1 decembrie si va mixa intr-un club recent deschis in Centrul Vechi al capitalei, Our Evolution(Covaci 16), incepand cu ora 23:00, warm up semnat Adrian Eftimie.

 

Our Evolution este o locatie noua, situat in incinta fostei Cafenele Vechi, care vine sa redefineasca conceptul de „clubbin’” din Bucuresti, atat prin arhitectura si designul spatiului(un bar plutitor, covoare de piatra, picturi 3D) cat si prin numele ce urmeaza sa lanseze o serie evenimente house –  Matt Tolfrey(8 decembrie), DJ Set de la Kraak&Smaak(15 decembrie) – sau prin activitatile culturale ce se vor desfasura in fiecare zi de marti a lunii decembrie – o noua „Stagiune de club” cu 4 piese de teatru noncomformist, printre care si partea a doua a mini sitcom-ului teatral „Fata care si-a pierdut capu’”.

 

De ziua nationala, Dr. Kucho supranumit regele necontestat al muzicii clubbing spaniole de catre DJ Mag (U.K) si unul dintre producatorii cei mai prolifici de pe planeta, cu peste 250 de release-uri legate de numele sau de la aparitia sa la inceputul anilor 90, mai influent ca niciodata, Dr. Kucho! va prescrie faniilor lui – si iubitorilor de muzica de la noi – doza dupa doza din muzica sa.

 

Popularitatea lui a crescut rapid devenind unul dintre “noile sperante” ale circuitului european, atat de mult incat DJ Magazine din Marea Britanie l-a numit “Regele indiscutabil al muzicii House Spaniole”. In 2006 melodia “Aleluia” a ajuns pe locul 1 in Malta, invingand nume ca Shakira, Madonna si Justin Timberlake, Dr. Kucho! a devenit oficial un membru cu drepturi depline al playlist-urilor cluburilor din intreaga lume.

 

Avand release-uri la unele dintre labelurile consacrate din industrie (Sony, Virgin, Defected, Pacha si Africanism), Dr.Kucho! este considerat unul dintre membrii marcanti ai traditiei europene si latino-americane de muzica house.

 

About Post Author

Lasă un răspuns