Reprezentanta Casei Versace, Donatella, va crea următoarea colecţie de toamnă a brandului H&M. Donatella Versace este acum doar un nume pe lista deja lungă de celebrităţi din haute couture care semnează colecţii pentru brandul suedez.

Colectia H&M semnata Donatella Versace va fi in magazine in toamna
 Din 2004 încoace, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmy Choo, Lanvin, Madonna ÅŸi Comme des Garcons au semnat colecÅ£ii H&M. Cea a Donatellei Versace va fi lansată în luna noiembrie ÅŸi va fi disponibilă în circa 300 de magazine ale brandului H&M, informează femalefirst.co.uk.

Nu se ÅŸtie ce a făcut-o pe Donatella să se răzgândească ÅŸi să semneze cu H&M, ea declarând în urmă cu câÅ£iva ani, văzând alÅ£i designeri renumiÅ£i cum coboară de pe soclu în stradă cu colecÅ£ii pentru magazinele H&M, că ea nu ar face niciodată aÅŸa ceva. Ar aduce numai confuzie clienÅ£ilor noÅŸtri, spunea ea, dar iată că între timp are alta parere. Acum, la anunÅ£area colaborării cu H&M, s-a declarat "încântată" ÅŸi "entuziasmată", arată dailymail.co.uk. Prima colecÅ£ie H&M cu un mare creator a fost semnată în 2004 de un demiurg al fashionului, Karl Lagerfeld. Aceasta a avut un succes fără precedent ÅŸi s-a vândut în doar câteva ore de la lansare.

Brandul suedez H&M, al doilea mare lanÅ£ de magazine de îmbrăcăminte din Europa, are o reÅ£ea ce cuprinde în prezent 2.200 de magazine în aproape 40 de ţări.

Lasă un răspuns