Zeci de mii de tineri au intrat, pentru a treia seară la rând, în povestea Untold. Veniţi din toate culţurile lumii, cu o energie debordantă, au vibrat la unison pe ritmurile celor mai cunoscuţi DJ.

Distracţia a fost la ea acasă, însă noaptea a fost presărata şi cu momente emoţionante. Don Diablo, de pildă, a oprit show-ul pentru câteva minute dedicate memoriei Alexandrei Măceşanu.

Oamenii au aprins luminile telefoanelor mobile și au dansat, în liniște. Spectacolul a continuat apoi în forță, iar DJ-ul a reușit să energizeze mulțimea.

Pe scenă a urcat și Danny Avila, însă nu singur, ci însoțit de dansatori. Și au pus împreună în scenă un spectacol ieșit din tipare. Reprezentația a fost o premieră mondială, iar oamenii s-au lăsat purtați de melodiile artistului fără să țină cont de ploaia măruntă.
Iar energia transmisă de oameni l-a uimit pe DJ.

Danny Avila: “Am fost la cam toate festivalurile din lume și cred că acesta este unul dintre cele mai bune, cele mai mari, e un vibe bun, toată lumea se bucură.”

DJ Shiver a surprins însă pe toată lumea, după ce a transmis un mesaj într-un mod inedit. Pentru asta l-a invitat pe scenă, alături de el, pe colegul nostru Alex Dima.

DJ Shiver: “Cei care ați primit drujbele de la mine aici în față ați văzut ce scrie pe ele, drujbele se țin în playlist nu în pădure! Faceți gălăgie pentru invitatul meu, direct de la România, te iubesc! Alex Dima!”

Alex Dima: “Mi se pare foarte tare că tinerii care vin aici, pe lângă distracție, aud de proiectele pe care le avem în această țară. Trebuie să ne păstrăm pădurile, să construim un spital pentru cei bolnavi de cancer, să-i apărăm pe cei care au probleme”.

Untold are porţile deschise şi duminică, 4 august, când pe scenă vor urca David Guetta, Martin Garix şi inegalabilul Robbie Williams.

Lasă un răspuns