DJ-ul român Optick a călătorit în week-end în Canada, unde a participat, în calitate de invitat special, la o serie de petreceri.

"" 

Printre petrecăreÈ›ii aflaÈ›i în cluburile din Montreal în care a mixat DJ Optick s-au numărat È™i actorii Zoe Saldana ("Avatar") È™i Bradley Cooper ("Marea Mahmureală").

"Aveam emoÅ£ii în aÅŸteptarea unui weekend care avea să-mi testeze limitele rezistenÅ£ei. DeÅŸi zborul până acolo durează 16 ore, pot să spun că nici nu le-am simÅ£it. La puÅ£in timp după ce am aterizat în Montreal, mă aflam deja în clubul Velvet pentru a-mi instala echipamentul pentru petrecerea la care eram invitat să mixez. Noaptea, am avut plăcuta surpriză să întâlnesc un public numeros ÅŸi variat, venit din toate colÅ£urile lumii ÅŸi pentru campionatul de Formula 1, în care s-au făcut remarcaÅ£i ÅŸi foarte mulÅ£i români. Asta m-a făcut să mă simt deja ca la mine acasă, mai ales că este a patra oară când sunt invitat pe scena cluburilor din Montreal. Cea mai mare surpriză, însă, a fost prezenÅ£a faimoÅŸilor actori Zoe Saldana (Avatar) ÅŸi Bradley Cooper (Hangover 2), actor pe care, de-altfel, am ÅŸi avut onoarea să îl cunosc ÅŸi despre care nu pot să spun decât că este unul dintre cei mai energici oameni pe care i-am cunoscut până acum", a declarat DJ-ul.    DJ Optick va avea agenda încărcată È™i în perioada următoare: Pe data de 9 iulie va mixa în clubul Chez Nous din Torino iar sâmbătă, 16 iulie, clubul Kumuku din Roma va vibra pe ritmurile electro ale aceluiaÅŸi DJ. La sfârÈ™itul lunii, DJ Optick va fi prezent pe scena celui mai mare eveniment dance din România, Liberty Parade 2011.

 

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns