DJ Byby este marele castigator al concursului organizat de catre Funky Business, cu ocazia evenimentului Conversions, din Studio Martin!

Dupa ce s-au ascultat si analizat  demo-urile si seturile tuturor participantilor la concursul organizat de catre FUNKY BUSINESS in colaborare cu CONVERSIONS (www.friskyradio.com) , concurs destinat sa ajute tinerii Dj si producatori de la noi, DJ-ul care in ultima perioada a avut o evolutie foarte frumoasa, iata ca isi dovedeste inca o data  calitatile cu care s-a facut remarcat. Prin urmare Alex Byby a castigat un guest slot in cadrul emisiunii lunare CONVERSIONS, de pe Frisky Radio. “Il felicitam pentru un mix foarte reusit, cu un flow si cu o selectie de piese pe masura” a declarat Adi Dumitra, gazda emisiunii CONVERSIONS.

 

Daca la aceasta categorie oferta a fost pe masura premiului, nu acelasi lucru se poate spune si despre productiile muzicale. Aici se pare ca lipsa originalitatii si creativitatii si-au spus oarecum cuvantul. Motiv pentru care nu s-a selectat un castigator, asa cum s-a intentionat initial. Veste buna este ca acest concurs nu se incheie aici! Demo-uri cu productii proprii  se  pot trimite  in continuare pe www.soundcloud.com/snejl/dropbox/.

 

Pana atunci asteptam cu nerabdare reprezentatia lui Alex Byby pe Frisky Radio pe 14 Martie incepand cu ora 23:00.

 

Si de ce nu asteptam in continuare sa vedem ce surprize ne mai asteapta din frumoasa colaborare a brand-ul romanesc FUNKY BUSINESS si CONVERSIONS (www.friskyradio.com) , FUNKY BUSINESS avand exclusivitate in organizarea evenimentelor CONVERSIONS in Romania.

 

Felicitari DJ Byby!

Lasă un răspuns