Trupa americană heavy metal Disturbed va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 27 iunie, iar biletele pentru show-ul de anul viitor vor fi puse în vânzare vineri, prin iabilet.ro, potrivit organizatorilor, Metalhead.

Concertul va avea loc la Arenele Romane, iar preţul biletelor variază în funcţie de zonă: VIP (cu loc) – 229 de lei (earlybird), 249 de lei (presale) şi 270 la intrare, teren (fără loc, în faţa scenei) – 149 de lei lei (earlybird), 170 de lei (presale) şi 190 de lei la intrare, acces general (cu loc) – 99 de lei (earlybird), 129 de lei (presale) şi 140 de lei la intrare.
Perioada earlybird face referire la primele 1.000 de bilete. La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Disturbed a fost formată la finalul anilor 1990, în Chicago. Primul album al trupei, „The Sickness”, a apărut în 2000 şi a fost urmat de alte şase materiale de studio. Cel mai recent, grupul a lansat „Evolution”, în octombrie 2018.

Trupa a luat o pauză, între anii 2011 şi 2015, timp în care membrii ei au avut proiecte diferite, iar ei au revenit în 2015 cu albumul „Immortalized”. În prezent, formaţia este alcătuită din David Draiman (voce), Dan Donegan (chitară), Mike Wengren (tobe) şi John Moyer (bas).

Disturbed are o mascota oficială, numită „The Guy”, care a aparut prima dată pe coperta albumului „The Sickness”. Ulterior, artistul David Finch i-a oferit o reprezentare grafică oficială.

Trupa va începe turneul „Evolution” în ianuarie 2019, în Statele Unite, iar în luna aprilie va ajunge în Spania, unde va începe turneul european ce cuprinde şi show-ul de la Bucureşti.

viewscnt

About Post Author

Lasă un răspuns