Parcurile Disneyland şi DisneySea din Tokyo şi-au redeschis miercuri porţile, cu respectarea măsurilor de distanţare socială, după patru luni în care au fost închise ca urmare a pandemiei de COVID-19, informează DPA, conform agerpres.

Vizitatorilor li se va lua temperatura la intrare şi vor purta măşti pe toată perioada vizitei, cu excepţia momentului în care vor mânca.

De asemenea, aceştia sunt rugaţi să nu îmbrăţişeze sau să dea mâna cu personajele Disney.

Totodată, în contextul în care în numeroase locuri din parc au fost amplasate dispozitive pentru dezinfectarea mâinilor, vizitatorilor li se va cere să se igienizeze şi să se spele în mod regulat pe mâini.

Operatorul Oriental Land a limitat numărul vizitatorilor în parcuri la mai puţin de jumătate din nivelurile anterioare pandemiei şi a anulat numeroase spectacole de divertisment şi parade.

Parcul din Tokyo este al treilea Disneyland din întreaga lume care îşi redeschide porţile după cele din Shanghai şi Hong Kong, în timp Disneyland Paris urmează să se redeschidă pe 15 iulie.

La sfârşitul lunii mai, guvernul japonez a pus capăt stării de urgenţă impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus în Tokyo şi în alte patru prefecturi – acestea fiind ultimele regiuni supuse restricţiilor.

About Post Author

Lasă un răspuns