O mamă a doi copii a reuÅŸit să ajungă cerÅŸetoare, din cauza recesiunii. Anyta Crossley, o britanică de 45 de ani, locuia în urmă cu un an într-o casă luxoasă cu ÅŸapte dormitoare, estimată la 450.000 de lire, conducea un Hummer ÅŸi avea o sală de fitness pentru femei care îi aduce un profit frumuÅŸel. Averea ei depăşea un milion de lire.

 

"x"

Acum, ea trăieÅŸte într-o gheretă de lemn, în curtea surorii sale ÅŸi primeÅŸte un ajutor de la stat de 135 de lire la fiecare două săptămâni.

 Femeia a ajuns în această situaÅ£ie din cauza recesiunii, pentru că nu a mai putut achita ratele făcute la bancă pentru cumpărarea casei, iar instituÅ£ia a pus sechestru pe bunurile acesteia ÅŸi le-a vândut la licitaÅ£ie, sub preÅ£ul pieÅ£ei.

 , a spus fosta milionară.

"x1"

"Trăiam într-o casă cu ÅŸapte dormitoare. Acum locuiesc într-o baracă. Eram o femeie de afaceri, cu o sală de gimnastică, aveam o casă mare ÅŸi o altă proprietate, o grădină de un sfert de acru ÅŸi conduceam un Hummer. Sala de fitness valora 600.000 de lire, casa 450.000 de lire. Pe hârtie, eram milionară. Am muncit din greu, de la 17 ani ÅŸi am trecut prin multe. Casa mi-a fost vândută de bancă pentru 160.000 de lire, iar sala este goală. Nu are niciun sens. Trăiesc într-o sărăcie lucie din cauza crizei ÅŸi a băncilor"


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns